maanantai 6. elokuuta 2018

Rapujuhlien tunnelmia pergolasta

Viikonloppuna korkattiin rapukausi ja pidettiin pienet rapujuhlat meidän pihalla. Laittelin päivällä liinoja ulos pöydille ja saatuani kaiken valmiiksi, alkoi ripottelemaan vettä. Epätoivoissani niitä pois ottaessani mietin jo pressuvirityksiä sun muita pergolan päälle, sillä rapujuhliahan ei sisällä pidetä! 

Onneksi ei tarvinnut ryhtyä näihin epätoivoisiin virityksiin, vaan pienen kuuron jälkeen iltapäivä ja ilta täällä Espoossa ainakin oli mitä mahtavin! Saatiin siis nauttia upeasta kesäillasta ja -yöstä ulkona.


Ravut kuuluvat ihan ehdottomasti loppukesään. Ja meillä olikin ihan huippu ilta. Lapset olivat toki juhlissa mukana ja tänä vuonna kaikki lapset ihan oikeasti söivätkin rapuja. Viime vuonna kaikilla jäi vain siihen maistamiseen. Tänäkin vuonna olimme varanneet rapujen lisäksi pöytään savukalaa, perunoita ja salaattia. Rapuja meillä oli 10kpl/aikuinen, mikä kyllä riitti ihan hyvin vaikka lapsetkin niitä söivät, etenkin kun pöydässä oli muutakin syötävää.Koristelut jätin melko minimiin, vaikka niistä taisinkin melkein jo luvata postausta. Katoin ulos valkoisen liinan ja sen päälle teeman mukaiset kertakäyttöiset poikkiliinat. Lautasina oli Iittalan Teemaa, valkoista ja punaista tietysti! Lisäksi paljon kynttilöitä ja muita ulkovaloja, niin tunnelma pihalla ja pergolassa oli oikein kohdillaan.


Menneellä viikolla kävimme myös ostamassa tuon ihanan ulkotulisijan, johon nyt juhlien ajaksi laitoin useamman ulkotulen palamaan. Tämä on kivan turvallinen ja huoleton ratkaisu useamman lapsen juostessa pihalla juhlimassa mukana!

Tässä tulisijassa voi siis toki polttaa ihan puitakin, mutta oli kyllä yllättävän kiva näillä ulkotulilla myös!

Juhlat ovat ihania ja juhlien järjestäminen mahtavaa. Tämä oli oikein onnistunut ilta, seuraavaksi pääsenkin suunnittelemaan elokuista naisten iltaa ihanille ystäville! Toivotaan vähintään yhtä ihanaa säätä vielä tuonne elokuun puoleen väliin, kuin mistä viime viikonloppuna saatiin nauttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat