maanantai 9. heinäkuuta 2018

Entisen kodin makuuhuone

Syksyllä on toivottavasti aikaa paneutua alakerran remontoimiseen ja sitten pikkuhiljaa pääsee sisustamaan meidän aikuisten makuuhuonetta kivaksi. Tällä hetkellä meidän makkari on yläkerrassa, ja huonetta ei juurikaan ole sisustettu sen väliaikaisuuden vuoksi. Tästä huoneesta tulee meidän toisen tytön huone, eikä seinillekään viitsi mitään väliaikaisesti ripustella, vaan sitten on kivempi puhtailta seiniltä aloittaa tytön huoneen laittamista.

Tytön huoneen sävelet on selvät, sinne tiedän mitä tulee ja mihinkin, mutta tuo meidän aikuisten makuuhuone alakerrassa on vielä kaikin puolin alkutekijöissään. Kun huonetta ei varsinaisesti vielä ole, en ole alkanut kunnolla sitä suunnittelemaankaan. Kuitenkin remonttia aloittaessa pitäisi olla päätettynä ne seinä- ja lattiamateriaalit.

Vanhassa kodissa meidän aikuisten makuuhuoneessa oli mielestäni ihana ja erittäin onnistunut tunnelma, tässä hieman kuvia sieltä.


Raakalautaseinä oli ihana tunnelmanluoja ja mielelläni ottaisin sellaisen uudestaankin. Kuitenkin, kun on mahdollisuus tehdä makuuhuone alusta asti uusiksi, tekisi mieli valita jokin toinen efekti. Kaikkea mahdollista ja mahdotonta olenkin pyöritellyt mielessä, saas nähdä mihin päädytään. Ensin pitäisi kuitenkin päättää lattiamateriaali, sitten on helpompi miettiä seiniä.Näillä näkymin vaatekaappeja ei tule makuuhuoneeseen ollenkaan, vaan vaatesäilytys ja pukeutumistila yhdistetään työhuoneen kanssa. "Muutaman" kerran olenkin jo ehtinyt suunnittelemaan vaatekaappien runkoja muun muassa Ikean suunnitteluohjelmalla!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja onneksi tässä on vielä aikaa kypsytellä eri vaihtoehto mielessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat