perjantai 29. kesäkuuta 2018

LOMALLA

Vihdoinkin. LOMALLA!

Tätä on kyllä taas niin odotettu. Ihanaa päästä pois hetkeksi työympyröistä, nauttia kesästä ja olla vapaalla. Ilman herätyskellon pirinää ja jatkuvaa kiirettä.Tämän loppupäivän pyhitän siivoamiselle, niin loma pääsee kunnolla käyntiin siistissä kodissa. Lakanoiden vaihtoa, lattioiden pesua ja ehkä jopa kaappien siivousta. Alkukesä onkin kodin siisteystason suhteen menty vähän sieltä rimaa hipoen. Perussiistiä meillä on varmaan aina ja välillä itsellä taitaakin rima olla tuon siisteyden suhteen liian korkealla. Nyt olen vähän höllännyt ja kiitos kuuluu ehdottomasti näille alkukesän upeille säille. Sisällä ei ole paljoa malttanut olla! Ja sen kyllä huomaa, ihan jo niistä likaisista sormenjäljistä siellä täällä...

Tänä vuonna lomalta odotan ennen kaikkea rentoutta. Kulunut vuosi on ollut melkoisen tapahtumarikas kaikkine iloineen ja suruineen. On myyty asunto, ostettu talo, rempattu, muutettu ja järjestetty hautajaisiakin. Niin ja sanoinko jo, että rempattu?! 


Seuraavat viikot menee siis ehdottomasti akkuja lataillessa. Mökillä on kuulemma jo mustikoitakin kypsinä, mikäpä sen parempi nollauskeino kuin pyllistellä mustikkamättäässä ja kerätä kesän satoa pimeää syksyä ja talvea varten. Ja merelle, sinne pitää päästä. Lapsuuden kesät ovat kuluneet saaristossa ja merellä ja moottoriveneen hurinassa merellä unohtuu viimeistään ne arkihuolet.

Aina välillä haaveilen omasta pienestä moottoriveneestä tuohon lähisatamaan. Pääsisi lähtemään koska vaan. Jospa senkin aika jossain vaiheessa olisi!


Rentouttavaa kesän jatkoa itse kullekin!

P.S. Ensi viikolla luvassa juttua ainakin meidän pojan huoneen liukuoviratkaisusta ja eiköhän niitä piha- ja muitakin juttuja ehdi tänne blogiin lomankin aikana kuvailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat