keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Haaveissa built in grill!

Niin paljon ideoita ja niin vähän aikaa toteuttaa näitä haaveita! Mutta onneksi haaveilu vie vähemmän aikaa kuin itse toteutus, joten nyt muutama ajatus kesäkeittiöstä! Built in grill -hakusanoilla löytyy Pinterestin ihmeellisestä maailmasta toinen toistaan upeampia toteutuksia grillin ympärille rakennetusta kehikosta ja työtasoista. Ja jostain tällaisesta haaveilen kovasti meidänkin terassille!

Nämä olisivat niitä lähellä realistisesti toteutettavissa olevia ideoita:

(Kuvat: askannamoseley.com, theblockshop.com.au, poly-building.info, houzz.com)

Ja nämä taas niitä melkein liian övereitä, mutta ah, niin hienoja!


(Kuvat: systempavers.com, desingyourbackyardkitchen.com) 

Edellisessä kodissa toteutimme rivaripihalle hyvin yksinkertaisen työtasohässäkän grillin ympärille, joka aluksi sijaitsi terassin ulkopuolella ja hankittuamme paviljongin, siirtyi grillikokonaisuus sellaisenaan terassille. Tämäkin oli toki kiva, mutta tunnetusti nälkä kasvaa syödessä ja ainahan sitä haluaa tehdä jotain edellistä upeampaa ja kivempaa!(Edellisen kodin DIY-kesäkeittiö)

Avoterassiosuudelle olenkin haaveillut kesäkeittiöstä, jossa grilli verhoiltaisiin puulla ja kummallekin puolelle grilliä tulisi kiinteä työtaso. Meillä on yläkerran eteisen ja keittiön lattian laatoituksesta ylijääneitä suuria laattoja ja työtasot voisikin toteuttaa näillä 60x60cm kokoisilla harmailla laatoilla. Keskelle grilli, kummallekin puolelle 60cm leveä työtaso, joiden alle saisi piiloon kaasupullon sekä toiselle puolelle esimerkiksi roskisämpärin. Ja mikäli grilli sijoittuu avoterassiosuudelle, tulisi taustaksi säleaita, johon puolestaan saisi upeasti kiinni ruukkuja yrteille yms kasveille!


Ai että, ihanaa haaveilla, katsotaan koska tällaiselle todellisuudessa olisi aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat