maanantai 14. toukokuuta 2018

DIY kuormalavapöytä

Toukokuu antaa perinteisesti parastaan. Säät ovat enemmän kuin kesäiset ja sisällä on käyty vain kääntymässä. Oma suuri piha on ollut ahkerassa käytössä ja onneksi aloitettiin pihan laittoa nyt heti keväällä. Vaikka paikat ovat vielä kesken, löytyy pihalta jo myös jotain valmista.

Viimeisimpänä tuunasin olemassa olevista kuormalavoista sohvapöydän ja kasasin tilaamani Ecofurnin ihanat kalusteet avoterassiosuudelle. Tuon daybedin taakse tulee vielä säleaita terassin reunalle ja terassin ulkopuolella olevan kaivonkannen päälle tulee avotulipaikka ja ympärille raijataan muualta pihalta lisää suuria kiviä. Pergolaosuudesta pohjatyöt on tehty ja seuraavaksi päästään rakentamaan terassin kansilautoja sekä katosta. Hommaa siis riittää, mutta istuskelupaikka alkaa saamaan jo kivasti muotoaan. Ja onpa tässä töiden lomassa ehditty jo hieman istuskelemaankin!Kuormalavoja laitettiin kaksi päällekkäin ja lavoja hieman kavennettiin. Maalasin lavat ylijäämämaalilla valkoisiksi ja alle laitettiin lukittavat renkaat. Oikein kiva pöytä mustien Ecofurnin kalusteiden keskelle!Pöytä oli todella helppo toteuttaa ja hintaa tälle tuli vain renkaiden verran, jotka ostin K-raudasta.

Kuormalavoja jäi vielä muutama ylimääräiseksi. Kaksi siirrettiin pystyyn ulkovarastoon ja väleihin sai hyvin säilöön lapioita ja haravoita. Lopuista aloin tuunaamaan lapsille kesäkioskia ulkoleikkeihin. Kioskiin on nyt tehty tiski ja reunoilla on kaksi heinäseivästä pystyssä, joiden väliin saa kioski-kyltin ja viirinauhan. Vielä on jatkojalostuksen alla reunukset tai jonkinlainen jalusta, jotta kioskitiski pysyy turvallisesti pystyssä. Lopuksi vielä sudin siihenkin maalin pintaan, niin voi laittaa kunnolla kioskileikit pystyyn!

Ihanaa uutta viikkoa, nautitaan nyt näistä säistä, kun hyviä sellaisia meille pitkästä aikaa suodaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat