maanantai 30. huhtikuuta 2018

Vappua!

Vappu aloittaa kesän juhlakauden. Aloitetaan vapun juhlimisella, sen jälkeen äitienpäivä, toukokuun lopulla esikoisen synttärit ja ihan pian sen jälkeen miehen synttärit. Sitten ollaankin jo juhannuksessa, lomaillaan, pidetään grillijuhlia ja kesän juhlakausi päätetään rapujuhliin!

Meillä on perinteisesti ollut vieraita vappuna, tänä vuonna vieraita tulee vain huomenna. Tänään oli tarkoitus tulla kaveriperheen syömään ja viettämään iltaa, mutta valitettavasti heillä ollaan sairaana, joten vapun juhlimiset jää niiltä osin väliin. Tämä vappuaatto ollaan siis ihan oman perheen kesken. Rennosti ja helpolla kaavalla herkutellaan illalla tortilloja, jälkkäriksi tietysti munkkeja ja simaa! Lapsille ostettiin vappupallot jo viikonloppuna, ovea koristaa helppo diy-kranssi ja vielä muutama ilmapallo ja serpentiiniä, niin on kotikin tarpeeksi koristeltu vappuun!


Meidän piha ei ole ihan juhlakunnossa, joten huomista vappupäivää vietetään aika pitkälti sisätiloissa. Tosin eipä tuo säätiedotuskaan huomiselle näytä kovin lupaavalta!

Terassin tekoa aloiteltiin viikonloppuna, josko se terassi olisi sitten juhlakunnossa vaikkapa niihin rapujuhliin mennessä! ;) Ei oikeasti oteta stressiä pihahommista, vaikka olisihan se kiva päästä nauttimaan isosta pihasta jo tänä kesänä. Aikataulua ei kuitenkaan terassin rakentamiselle ja pihan laitolle ole, tehdään rauhassa ja pääasia, että ei tehdä hampaat irvessä, vaan tekemisen pitää olla kivaa.


Terassia ollaan suunniteltu paljon viime viikkoina ja ollaan päästy hyvään lopputulokseen suunnitelmissa. Kokoa terassille tulee sen 50m2, tulee sohvaryhmää, grillipaikkaa, yrttilaatikkoa, pergola sekä tietysti ruokailupaikka. Mahdollisesti myös paikka pienelle avotulelle! Kunhan saadaan tuo avoterassin osuus valmiiksi, täytyy käydä ostamassa vähän uusia isompia ruukkuja istutuksia varten ja ehkäpä jotain uusia lyhtyjä. Paljon piha- ja terassijuttuja luvassa tänne blogiinkin!

Oikein hauskaa vappua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat