tiistai 17. huhtikuuta 2018

Tyttöjen vaatehuone

Tyttöjen oma vaatehuone on ihan luksusta. Vaatehuone ei ole kovin suuri, mutta enemmän kuin tarpeeksi kahden pikkutytön vaatteille!

Tervetuloa siis kurkkaamaan, miltä meidän pikkutyttöjen vaatehuoneessa näyttää!


Vaatehuone on kahden makuuhuoneen välissä ja sinne pääse molemmista huoneista. Ennestään vaatehuoneessa oli vain muutama hylly seinällä. Me poistimme vanhat hyllyt, maalasimme seinät ja laitoimme vaatehuoneeseen yhtenäisen lattian makuuhuoneiden kanssa. Laitoimme toiselle seinälle Ikean Algot systeemin ja toiselle seinälle erittäin käytännölliseksi osoittautuneen lokerikon, jonka bongasin Granitin alesta tuossa talvella. Lisänä kangaslokerikon vieressä on vielä avonaulakko.


Vaatehuone on todella käytännöllinen, tytöt saavat itse otettua vaatteet helposti ja vaatehuoneeseen mahtuu säilytykseen myös kausivaatteet sekä lasten lakanat.


Suuressa kangaslokerikossa on kätevä säilyttää pikkuhousut, sukat, sukkahousut, uikkarit, kotitossut yms pienet vaatteet. Avonaulakossa roikkuu tällä hetkellä lippikset ja viikoittain käytössä olevat kylpytakit. Ulosvedettävistä koreista tytöt saavat itse otettua vaatteet ja ylempänä on sitten ne lakanat ja Ikean vetoketjulla suljettavissa kangaslaatikoissa kausivaatteita. Pieni henkaritila on varattu lähinnä muutamalle mekolle.Jotain kivaa pientä mattoa olen yrittänyt vielä bongailla lattialle, mutta sopivaa ei ole tullut vielä vastaan...

Meillä ei ole mitenkään mahdottoman paljoa vaatteita lapsilla, kaikki ovat säännöllisesti käytössä ja pesukone pyörii useamman kerran viikossa. En siis koe tarpeelliseksi hamstrata valinnanvaraa vaatekaappeihin liikaa. Tällä hetkellä vaatteet ovat melko väljästi ja tyttöjen kasvaessa tila tietysti täyttyy enemmän. Tarpeen vaatiessa lakanat ja kausivaatteet voi siirtää säilytykseen alakerran vaatehuoneeseen ja koko säilytyssysteemiä saa toki myös muokattua helposti uuteen uskoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat