maanantai 2. huhtikuuta 2018

Rento pääsiäinen

Pääsiäinen on nykyään yksi suosikeistani, mitä tulee juhlapyhiin. Pääsiäinen ei meillä tarkoita esimerkiksi samanlaista valmistautumista kuin joulu, vapaita on takuuvarmasti se neljä päivää, ilmat ovat usein ihanan keväiset ja olo leppoisa.

Tänäkin vuonna pääsiäinen on kulunut rennoissa meiningeissä. Perjantaina mies kävi pojan ja tämän kummin kanssa katselemassa autoja American Car Showssa ja me tytöt ulkoiltiin lähes koko päivä. Illalla laitettiin sitten vähän spessumpaa ruokaa ja pöydästä löytyi pääsiäisen meze lautanen, lammasvartaita ja pitaleipää. Oli todella herkullista ja tällä kombolla tehdään varmasti jatkossakin ruokaa vieraille! Jälkkäriksi tein ensimmäistä kertaa kinderkakkua Kinuskikissan blogista löytyneellä liivatteettomalla ohjeella. Kakku onnistui erinomaisesti! Jätin kakun päältä pois ohjeessa olleen maitosuklaakuorrutteen, sillä suklaata kakussa oli muutenkin ihan riittävästi! Tämä oli todella helppo tehdä, teinkin kakun jo torstai-iltana jääkaappiin jähmettymään ja koristelin kakun sitten juuri ennen pöytään nostamista.
Lauantaina otettiin suunta kohti vanhempieni mökkiä Tammisaaressa ja käytiin päiväretkellä grillaamassa ja ulkoilemassa jäällä. Poika jäi muutamaksi yöksi mummin ja ukin kanssa mökkeilemään ja tänään saadaan poika sitten kotiin. 
Eilen saatiin kahvivieraita ja tänään vietetään pääosin ihan vaan rentoa kotipäivää omalla porukalla. Kävin eilen illalla vielä vieraiden lähdettyä salilla, tosin aivan liian täydellä vatsalla ja treenit menivät vähän plörinäksi... Tänään täytyy vetää vähän kovemmin fiksummalla ruoka-aikataululla! ;)
Kavereita, ulkoilua ja rentoa oleskelua. Siitä on paras pääsiäisloma tehty. Kyllä nyt taas jaksaa palata huomenna sorvin ääreen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat