maanantai 9. huhtikuuta 2018

Leikkimökki-ideoita

Oma iso piha on huutanut mielessäni leikkimökkiä heti, kun kaupat tästä talosta ja tontista lyötiin lukkoon. Lumet sulavat pihamaalta kovaa vauhtia ja mielessä pyörii pihajutut. Meillä piha on tällä hetkellä melko karussa kunnossa, sillä salaojaremontti valmistui juuri ennen pakkasten tuloa ja kun maa jäätyi, jäi maahan melko paljon ylimääräistä savimaata. No, voitte kuvitella, että lumien sulaessa savimaa on herkullisen mutaista!

Pihan laittoa on siis luvassa tänä vuonna melkoisesti. Tärkeimpänä on tietysti saada kulkuväylät ja yleisilme siistiksi, lisäksi on suunniteltu kuistia etuovelle sekä takapihalle isoa terassia. Sekä talon maalausta. Projektia riittää siis useammalle vuodelle! Lapsille pitää myös saada jotain ihan omaa pihalle ja trampoliinin lisäksi mikä olisikaan ihanampaa kuin leikkimökki!

Meillä on pihan perällä kohtuu iso pihavaja, josta olemme nyt suunnitelleet tuunaavamme lapsille ikioman leikkimökin.

Mökki on pulpettikattoinen ja tällä hetkellä tummanruskea. Mustaa maalia ulkopintoihin, valkoista maalia sisälle, pieni terassi mökin eteen sekä tietysti pari ikkunaa tuomaan valoa mökkiin. Vaja on niin iso, että sinne mahtuisi tehdä myös vierasmaja ja kun leikkimökki-ikä on ohitettu, onkin mahdollisuudet vajan suhteen rajattomat myös tulevaisuudessa.

Aijai, suunnitelmille ei meinaa tulla loppua, kun ajatus lähtee laukkaamaan! Sukkeletaanpa ihanaan leikkimökkimaailmaan näiden Pinterestin kuvien myötä:


Kuulen jo kikatuksen mökistä sekä pihalla paljain varpain juoksevat lapset. Tule jo kesä ja kärpäset (ja se taikaiskusta vajasta unelmien leikkimökiksi muuttunut mökki ;) !)

P.S. Tällä viikolla on Messukeskuksessa tänä vuonna erityisen paljon odotetut Kevätmessut! Pihan laittoinspiraatio on viimeistään näiden messujen jälkeen varmasti huipussaan. Odotankin messuilta roppakaupalla ideoita suuren pihan laittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat