sunnuntai 29. huhtikuuta 2018

Ennen ja jälkeen kokonaiskuvia!

Yllättävän nopeasti sitä meinaa unohtaa, miten järjetön työmäärä ollaan tehty täällä kodissa. Jos ei listoituksia, keittiön sokkelia ja muita "pikkuhommia" laske mukaan, tapahtui tämä kaikki vieläpä ainoastaan seitsemässä viikossa! Nämä viimeistelyasiat tehtiin vasta muuton jälkeen. Ollaan asuttu tässä kodissa pian kolme kuukautta ja nyt vuorossa muutama kuvapari myynti-ilmoituksen kuviin verrattuna, miltä täällä näyttää!

Ennen-kuvat ovat tosiaan myynti-ilmoituksesta, joten ei kannata niinkään verrata sisustusta, vaan sitä kokonaisuutta!

Suurimmat yleisilmeeseen vaikuttaneet asiat olivat tietysti katon, seinien ja lattioiden uusiminen/ kunnostaminen. Myös ikkunanpokien ja ovien karmien valkoiseksi maalaaminen teki paljon. Lisäksi poistettiin kaikista ikkunoista suuret verholaudat, jotka olivat jo melkoisen last season... Vanha look huusi kasaria, nyt koti on päivitetty hyvin tähän päivään!

Ihan mieltä avartavaa itsellekin katsoa näitä kuvia. Ei voi muuta kuin olla tyytyväinen, mitä ollaan saatu aikaiseksi!

Alakerrassa ja pihalla riittää vielä paljon puuhasteltavaa, mutta ihan tietoisestihan me tällainen ikuisuusprojekti ostettiin. Tärkeimmät tilat ensin kuntoon ja niitä loppuja voi sitten harrastella ihan rauhassa valmiiksi!

(Kaikki ennen-kuvat SKV)

4 kommenttia:

 1. Ihan mieletön muutos, VAU! Täytyy muistaa itsekin ehdottomasti ottaa ennen-kuvat ennen kuin aletaan remontti tekemään. Voi sitten jälkikäteen katsoa, että tuollainen se oikeasti oli ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nää ennen ja jälkeen kuvat on kyllä aina yhtä viihdyttäviä! :) ja kannattaa kyllä kuvata lähtötilanne, mutta myös työvaiheita, niitä on kiva itsekin katsella jälkikäteen!

   Poista
 2. Todella onnistunut ja upea muutos! Ehkä turhaan moni vieroksuu ulkonäöllisesti näitä kasariasuntoja, kun rempalla saa oikeasti päivitettyä ilmettä ihan täysin! Toki aikaa, rahaa ja osaamista se vaatii! Olen vaan itse katsellut yhtä lähistöllä myynnissä olevaa taloa, jossa loistava tontti ja päivityksellä saisi sisätiloista tosi upeat. Uskoisin että talo muutenkin kunnossa mutta ei vaan kauppa käy. Sitten uudemmat, rakenteeltaan heppoisimmilta näyttävät menee nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nimenomaan, jos on halukas ja kykenevä remontoimaan ei kannata säikähtää pintamateriaaleja vanhoissa taloissa! Tämäkin talo ehti olla hyvän tovin myynnissä, moni varmasti säikähti sisätilojen kasarilookkia ;) me näimme pintaa syvemmälle ja näimme sen potentiaalin, mikä talossa on. Pinnat on vain estetiikkaa ja saa ns. helposti päivitettyä, tärkeämpää on just tontti, sen muoto ja koko sekä talon pohja. Jos nämä on mieleen, saa sisätiloista tehtyä oman näköiset, jonka myötä kokonaisuus on sitten täydellinen!

   Poista

Luetuimmat