perjantai 23. maaliskuuta 2018

Pääsiäiskoristeluja ja second hand lamppulöytö

Muutama päivänä saattoi jo tuntua hieman keväiseltä, kunnes taivaalta alkoi taas sataa lunta. Tuntuu, että vielä on ihan täysin talvi, vaikka eletään jo pääsiäistä. Pientä koristelua suoritin tässä viikkosiivouksen jälkeen ja nyt kotona ainakin näyttää kevään juhlalta!Askartelut jäivät itseni osalta siihen höyhenkranssiin, muuten kaivoin laatikosta vanhoja koristeita esille. Lapset askartelivat mummilassa pari viikkoa sitten valtavan suloisia pupuja ja tipuja, jotka toki pääsivät myös osaksi pääsiäiskoristeluita. Myös rairuohot istutettiin lasten kanssa ja ne ovatkin kasvaneet kauniisti.


  

Eteisen lipaston päällisestä on muodostunut kiva paikka asetelmille. Toki tähän tulee usein nakattua postit, kännykät yms tavaroita sisääntullessa, mutta ne saa toisaalta helposti siivottua piiloon myös lipaston ylimpiin laatikoihin.

Usein iltaisin poltan eteisen lipaston päällä kynttilöitä, ne tuovat jotenkin kiva hämyisen tunnelman eteiskäytävälle. Seinällä on lasten valokuvat simppeleissä mustissa kehyksissä. Pojasta pitäisi vielä teettää mustavalkoinen kuva nykyisen värillisen tilalle, niin ilme olisi yhtenäisempi.


Pakko muuten mainita, että tämä kuvissa näkyvä pöytälamppu tai oikeastaan sen jalka on ihan mahtava löytö Fidasta. En muista koska viimeksi olisin Fidassa käynyt, mutta yksi päivä lähdin kävelemään töistä kotiinpäin ja päätin piipahtaa matkan varrella Fidassa. Kotimatka kävellen on siis liian pitkä kokonaan kävellä, mutta välillä on kiva lähteä työpäivän jälkeen kävelemään ja napata bussi sitten matkalta, kun ei enää huvita talsia. Fida oli hyvä tekosyy pysähtyä ja yllätyinkin, miten paljon kaikenlaista kivaa siellä oli. Bongasin tämän kauniin lampunjalan sieltä ja nyt toistaiseksi mallailin siihen tuota meidän vanhaa Pentikin varjostinta. Todella kivan näköinen mielestäni, täytyy vain käydä ostamassa uusi varjostin, jotta saa sen vanhan Pentikin lampunkin vielä käyttöön.


Lampussa on jotain todella ihanaa fiilistä ja sopii kivasti eteisen lipaston päälle. Täytyy varmaan piipahtaa tuolla useamminkin, jos tällaisia löytöjä sieltä tekee!Näiden kuvien myötä toivottelen oikein ihanaa aurinkoista viikonlopun alkua!

Ensi viikolla luvassa juttua ainakin meidän uusista sälekaihtimista ja vielä vähän lisää pääsiäiskoristelujuttuja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat