maanantai 26. maaliskuuta 2018

Pääsiäisen koristeluideoita

Huomenta uuteen viikkoon! Ihan mahtavaa, että edessä on muutama lyhyt työviikko ja tuntuu, ihan kuin olisi lomalle jäämässä, kun tietää, että edessä on pitkä viikonloppu! Vielä kuitenkin muutama pääsiäiskoristeluvinkki vielä ennen juhlaviikonloppua. Nämä kuvat ovat viime vuodelta meidän vanhasta kodista, mutta ajankohtaisen aiheen vuoksi kelpaavat tänäkin vuonna esiteltäväksi.

Tuo viime vuotinen helmililja-asetelma on yksi kaikkien aikojen suosikki pääsiäiskoriste. Tämä on todella helppo toteuttaa, tarvitset vain tyhjän kananmunakennon, tyhjiä munankuoria, multaa ja helmililjoja. Lopputuloksena näyttävä pöytäkoriste pääsiäisen juhlapöytään!
Toinen viimevuotinen koriste oli tämä kipsistä tehty munankuori. Tämän tekeminen vaatii hieman kärsivällisyyttä ja onpa tämä myös melko sotkuista puuhaa, mutta lopputulos palkitsee tekijänsä.Tein nämä puhallettujen ilmapallojen päälle ja kipsin kovetuttua puhkaisin pallon rikki. Kipsinauhan ostin apteekista.

Pääsiäisen menu on meillä vielä suunnittelematta. Täytyykin vielä paneutua resepteihin ennen kauppareissua. Perinteisesti olen myös leiponut jotain teemaan sopivaa pääsiäiseksi ja eiköhän tänäkin vuonna meidän juhlapöydästä jotain kakkua löydy!

Joko siellä on kaikki pääsiäisen valmistelut ja suunnitelmat tehty?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat