tiistai 13. maaliskuuta 2018

Lisää säilytystilaa pieneen vessaan

Uuden kodin yläkerrassa pieni wc oli ainut tila, jota ei lähdetty nyt remontoimaan. Edellinen asukas oli remontoinut vessan joitain vuosia sitten ja se on hyvässä kunnossa. Materiaalivalinnat eivät ihan täysin vastaa omia mieltymyksiä, mutta laatat ja kalusteet olivat kuitenkin ihan kivoja ja melko ajattomia. Lattiassa on tummanharmaata 10x10cm laattaa ja seinissä puolestaan vaalea laatta. Vesikalusteet ovat uudenveroisessa kunnossa.

Ainut muutos, mikä oli ehdottomasti tehtävä, oli saada lisää säilytystilaa pieneen vessaan. Alkuperäisesti vessassa oli ainoastaan melko pieni peilikaappi.


Ratkaisimme säilytystilan puutteen Ikean kalusteilla ja pöntön viereen mahtui juuri sopivasti Ikean korkea kaappi ja pieni peilikaappi korvattiin Ikean korkealla peilikaapilla ja lisäksi viereen laitettiin toinen korkeakiiltovalkoisella ovella oleva samankokoinen kaappi.Säilytystilaa näin pieneksi vessaksi voisi nyt sanoa olevan jopa ruhtinaallisesti. Korkeaan kaappiin mahtuu wc-paperit, puhtaat käsipyyhkeet, föönit ja muut hiustenhoitojutut sekä lääkkeet ja vaikka mitä muuta! Peilikaappi ja viereinen kaappi on käytännössä puoliksi tyhjä, joten siellä olevat rasvat, hammasharjat yms päivittäin käytössä olevat tavarat saa aseteltua kivan väljästi omille paikoilleen.


Meillä on alakerrassa toinen erillinen wc ja lisäksi tietysti suihku ja sauna, mutta nyt toistaiseksi, kun me kaikki asustamme yläkerrassa, on tämä wc pääsääntöisesti kaikkien käytössä. Lisäsäilytystila tuli siis enemmän kuin tarpeeseen!


Wc on ihan eteisen vieressä ja laattalattiaa päätettiin jatkaa ihan tuohon vessan ovelle asti. Näin vielä ne viimehetken "mulla on pissahätä" tilanteet ennen ovesta ulos menoa voi hoitaa vaikka kengät jalassa ilman, että tarvitsee pelätä parketin puolesta.

Ehkäpä tämäkin tila tulee kokemaan täyden remontin vielä jossain vaiheessa, mutta toistaiseksi tämä on oikein hyvä ja ennenkaikkea toimiva näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat