maanantai 5. maaliskuuta 2018

Eteisessä

Sanotaan, että eteinen on kodin käyntikortti. Meidän käyntikortti alkaa pikkuhiljaa näyttämään oikein edustavalta, mutta ennenkaikkea eteinen on erittäin käytännöllinen.


Olen muutosta asti etsinyt kenkäpenkkiä eteiseen. Halusin, että eteisessä on lipaston vieressä kenkähylly, jonne saisi siististi riviin meidän käytössä olevat kengät ja jonka päälle voisi mahdollisesti myös istahtaa.

Sopivaa penkkiä ei ole tullut vastaan, kaikissa penkki-nimikkeellä kulkevissa kenkähyllyissä on ollut niin pienet hyllyvälit, että lasten talvikengät eivät mahdu hyllyille. No ilmiselvää on, että tällaisilla hyllyillä emme tee yhtään mitään. Liian matalille hyllyille survotut kengät kun eivät ihan vastaa sitä mielikuvaa kivasta eteisestä.Viimeisimmän nettisurffailun tuloksena päädyin Jyskin sivuille, josta bongasin tämän mustan, juuri meidän näköisen kenkähyllyn. Kurvattiin koko porukalla Jyskiin, lapsilta kengät pois jaloista ja eikun testaamaan, miten ne Kuomat sinne hyllyille sujahtaa!

Hyllyvälit olivat juuri sopivat ja hylly kannettiin kotiin.Ainut miinuspuoli tässä ihanassa hyllyssä on se, että se ei varsinaisesti ole penkki... Mies kyllä istahti tähän kaupassa ja hyvinhän tuo näytti kestävän ;) Todettiin, että harvemmin itse tarvitsee kuitenkaan istua kenkiä jalkoihin laittaessa, joten tingittiin penkki-ominaisuudesta. Ehkäpä tuo nyt sen kestää, jos lapset hyllylle istahtaa.


Ylimmälle tasolle saa nakattua lasten päiväkotikassin tai vaikkapa oman laukun. Kokonaisuus on kaunis ja käytännöllinen! Avonaulakossa pidetään arkena lasten käytössä olevia ulkovaatteita, hyllyille mahtuu kaikkien kengät ja aikuisten takit ripustetaan liukuovien taakse kaappiin, josta myös löytyy meidän perheen kaikki muut kengät ja ulkotakit. Kattoon asti ulottuvissa liukuovikaapistoissa mahtuu lisäksi olemaan siististi Ikean kangaslaatikoissa lasten tulevan kauden vaatteet, kesäkengät omassa laatikossaan ja onpahan tuossa myös meidän siivouskaappiin. Oikea tilaihme tämäkin kaappi!

Lipastosta puolestaan löytyy koko perheen asusteet, lasten välikerrastot, kuravaatteet ja alimassa isossa laatikossa on lasten tennareita ja kumisaappaat. Nämä Malm-lipastot ovat minusta todella käytännöllisiä ja toimii todella hyvin eteissäilytyksessä.

2 kommenttia:

Luetuimmat