perjantai 2. helmikuuta 2018

Terveisiä kaaoksesta!

Heippa pitkästä aikaa! Muutto on hoidettu ja täällä asustellaan uudessa osoitteessa!

Blogi on ollut mielessä, mutta hommaa on ollut niin paljon, että aikaa tänne ei ole ollut. Tavarat kannettiin sisään viime sunnuntaina ja tänne uuteen kotiin on kotiuduttu oikein hyvin. Lapset posottavat täysiä unia uusissa huoneissaan ja itsellekin on uni maistunut pitkien päivien jälkeen oikein hyvin. Useamman remppaviikon jälkeen oli ihana helpotus päästä oikeasti muuttamaan.

Tavarat hakevat vielä paikkaansa ja alakerta on täynnä rempparojua ja tavaraa, joka ei yläkertaa mahdu. Tehdään yläkerran viimeistelyjä ennen kuin aloitetaan alakerran remontti. Ehkä muutaman päivän hengähdystauko voisi olla myös paikoillaan!


Muutama kuva valmiista paikoista... Eteinen on ihan mahtava. Päädyttiin poistamaan tuulikaappi, tehtiin keittiön puolelle syvennys liukuovikaapistoa varten ja toiselle seinälle saatiin lipasto koko perheen asusteita varten. Oikein toimivan tuntuinen systeemi. Vielä olisi hakusessa jokin kenkäpenkki, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Katsellaan tätä rauhassa ja ostetaan, kun sopiva tulee vastaan. Toistaiseksi eteisen penkkinä on yksi pinnatuoleista. Kauniin saarninaulakon bongasin Granitista.Myös keittiö on pieniä viimeistelyjä vaille valmis ja tähän olemme kyllä erityisen tyytyväisiä. Harmaa laattalattia, mustat kalusteet ja vaalea puunvärinen taso on aivan nappivalinta! Lasten huoneet hakee vielä järjestystä ja pakkaa sekoittaa tietysti se, että otettiin yksi lasten makuuhuoneista omaan käyttöön siihen asti, että saadaan alakerta rempattua. Tytöt ovat kovasti toivoneet omia huoneita ja vaikka alun perin ajattelin yhdestä makuuhuoneesta leikkihuonetta, taidetaan tyttöjen toiveen myötä päätyä tekemään jokaiselle lapselle oma makuuhuone. Makuuhuoneissa on sisustuksen suhteen hyvin keskeneräistä, mitään ei oikein viitsi porailla seinille, kun tiedetään, että järjestykset menee uusiksi, kun alakerta valmistuu.

Lasten yhteinen vaatehuone on osoittautunut myös todella toimivan tuntuiseksi systeemiksi, kuvia tästäkin varmasti tulossa!

Telkkari kytkettiin tänään, joten tämä ilta menee viinilasin ja tv:n parissa! ;)

P.S. parempia kuviakin luvassa, kunhan löydän kameran piuhat! Nyt on tyydyttävä kännykkäkuviin, koska olen saanut tiukkaa palautetta postausten vähyydestä!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä niin ihanalta! Upeaa jälkeä olette tehneet ��

    Helena

    VastaaPoista

Luetuimmat