sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Pala kerrallaan - kohti valmista kotia

Järjestelmällisyyttä rakastavalle ja malttamattomalle luonteelle ottaa kyllä koville tämä keskeneräisyys. Vaikka kuinka yritti etukäteen asennoitua, että huonejärjestys tulee olemaan keskeneräinen alakerran remontin takia, ottaa koville, että meidän kaikkien viiden on mahduttava tavaroinemme yläkertaan. Periaatteessa on saatu ihan hyvin laitettua tavarat paikoilleen, mutta tokikaan kaikelle ei löydy paikkaa ja osa tavaroista odottaa vielä autotallissa.

Olohuoneen sisustus on sama kuin vanhassa kodissa ja tämä tuntuu oikein kodikkaalta ja kivalta. Tämä vanha kulmasohva, arkkupöytä ja nojatuolit tulevat siirtymään alakerran olohuoneeseen sen valmistuttua ja yläkertaan ostetaan kaksi suoraa sohvaa vastakkain. Siihen asti mennään näillä. 


Yläkerta on ihanan valoisa ja se saatiin todistaa tänä ihanana aurinkoisena sunnuntaina! Sälekaihtimet pitää vielä hankkia ikkunoihin, sillä talven matalalta paistava aurinko ihan häikäisee sisällä. En kuitenkaan valoisuudesta valita, ihanaa, että valoa tulvii suurista ikkunoista sisään!

Verhokiskot kävin eilen ostamassa ja ne odottavat vielä asentamista. Todennäköisesti olohuoneeseen ja ruokailutilaan tulee samat valkoiset pellavaverhot kuin aiemmassa kodissa. Ne ovat kauniin yksinkertaiset.Alakerran purkamista aloitettiin tänään. Portaikkoon tehtiin remppaovi, jotta kaikki pöly ei kulkeudu yläkertaan. Väliseiniä alettiin jo purkamaan ja sieltä se meidän aikuisten makuuhuone ja työhuone pikkuhiljaa muodostuu!Tämä talo tuntuu kyllä kodilta isolla K:lla. Vaikka moni asia on vielä kesken ja koko ajan odottaa asioiden valmistumista, on tässä keskeneräisyydessä ja remppaamisessakin oma fiiliksensä. Kyllähän me tästä tekemisen meiningistä oikeasti tykätäänkin. Ja sitten kun jokin asia on valmis, sitä oikein hakemalla hakee uutta tekemistä! Täällä sitä tekemistä onneksi riittää!

Tämä ensimmäinen viikonloppu uudessa kodissa kului kyllä aivan liian nopeaan. Huomenna taas uudella tarmolla uuteen viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat