lauantai 24. helmikuuta 2018

Kurkistus tyttöjen huoneeseen!

Vinkkasin juuri tuolla Viisikon Facebook-sivuilla, että Instan puolella päivityksiä tulee tiuhemmin, mutta mies lähti käyttämään poikaa pikaisesti parturissa ja ennen kuin ryhdyn ruoan laittoon en malta olla päivittämättä teille myös täällä blogin puolella muutama kuva meidän tyttöjen ihanasta huoneesta, jota ollaan nyt tällä viikolla saatu hieman valmiimmaksi!


Vielä ei olla tehty lopullisia päätöksiä, jääkö tämä huone nukkumishuoneeksi ja toisesta huoneesta tulisi leikkihuone, vai muuttaako tytöt nukkumaan omiin huoneisiin. Minä olen alusta asti ollut sitä mieltä, että yksi nukkumishuone ja yksi leikkihuone on paras ratkaisu, mutta tytöt itse ovat kahden vaiheilla haluavatko nukkua kuitenkin eri huoneissa. Sisustamisenkin kannalta olisi toki paljon helpompaa, kun saisi laittaa kaikki lelut yhteen huoneeseen ja toiseen jäisi vain sängyt, kirjat ja pehmolelut!Mutta siihen, että me muutamme toisesta huoneesta alakertaa, on vielä aikaa, joten tätä yläkerran huonejärjestystä saa rauhassa vielä pohtia.

Tähän toiseen tyttöjen huoneeseen laitettiin nyt kuitenkin tämä upeaakin upeampi kukkatapetti ja kyllähän tässä nukkumishuoneena tunnelma olisi aika täydellinen.


Vielä verhot ikkunaan ja sänkykatokset sänkyjen ylle, niin pienten tyttöjen valtakunta on enemmän kuin kaunis ja houkutteleva!

Myös leikkikeittiö on saanut uutta muotoaan ja vanhassa kodissa olleesta mökistä on luovuttu ja tilalle tulee tällä kertaa hieman erilainen ratkaisu. Tämäkin on jo ihan kivalla mallilla ja tässä syntyy aikamoiset leikit kaikkien kolmen kesken! Vielä pientä tuunailua luvassa ja lupaan kyllä paljastaa koko lopputuloksenkin sitten myöhemmin!Tunnelma on erittäin onnistunut ja olen tyytyväinen, että uskalsin valita tämän upean kukkatapetin, joka kuitenkin minun mittapuulla oli melkoinen villi kortti! 

Täydellinen huone pienille tytöille! <3

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tapetti! Ihan ehdoton, pakko saada. Eli saisinko tarpeelliset tiedot �� malli, merkki ja mistä kautta tilasit? Kiitos kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tapetti on kyllä todella kaunis ja näyttävä suurilla kuvioilla. :) Tapetti on tämä Tapettitaivaan valokuvatapetti: www.tapettitaivas.fi/tapetit/10436-la-maison-xxl.html

   Poista
 2. Teillä on kyllä niin kaunista! Sulla on ihan samanlainen sisustussilmä kuin mulla ja varmaan siks diggaan ihan hulluna kaikesta mitä teet :D Tuo leikkikeittiö/kioski on ihana ja tuo tapetti vasta upea onkin :) <2

  VastaaPoista

Luetuimmat