maanantai 1. tammikuuta 2018

Pojan makuuhuoneen suunnitelmia

Siirrytään tyttöjen makuuhuonesuunnitelmista meidän esikoisen huoneeseen.

Pojan makuuhuone tulee myös muuttuman melko paljon uudessa kodissa. Vanha jatkettava lastensänky on itse asiassa jo myyty ja uuteen huoneeseen haluan pojalle ihan normaalikokoisen 90*200 sängyn, jossa on alla säilytystilaa. Ikeassa olisi muutama varteenotettava vaihtoehto, mutta olen myös suunnitellut sängyn tekemistä itse. Ikeassa on yleisestikin ottaen paljon kivoja juttuja, mutta kaipaisin hieman enemmän persoonallisuutta ja jotain muuta kuin lastulevyä... Mutta katsotaan nyt, mihin tämän suhteen päädytään.

Lisäksi poika saa takaisin huoneeseensa minulla työpöytänä olleen ihanan Billnäsin vanhan kirjoituspöydän, mikä tuo sitä ihanan kuuluisaa kerroksellisuutta huoneeseen. Uusi matto valittiin ja tilattiin jo pojan kanssa yhdessä valmiiksi ja alla olevasta kuvasta poiketen se tulee olemaan enemmän ruskean ja beessin sävyinen kuin harmaa. Riviera Maisonin kuumailmapallolamppu olisi todella ihana lisä huoneeseen ja sopisi hyvin yhteen rusehtavan maton ja rottinkisen säilytysarkun kanssa.Seinäpintoja en ole vielä sen tarkemmin miettinyt pojan huoneessa, todennäköisesti pinnat jäävät valkoisiksi ja seinälle tulee ainakin iso maailmankartta, joka nytkin pojan huoneessa on. Lisäksi jotain seinähyllyjä. Verhot olisi hankintalistalla, sillä tässä vanhassa kodissa pojan huoneessa on ollut vain pimentävä rullaverho. Mutta verhoasiaa makustelen sitten, kun on saatu huonekalut paikalleen. Huoneesta tulee kulku myös vaatehuoneeseen, joten myöskään pojan huoneessa ei tarvita erillistä vaatesäilytystä. Minusta onkin oikein kiva ajatus, että lastenhuoneissa ei ole isoja vaatekaappeja viemässä tilaa ja kaikkien lasten vaatteet ovat samassa paikassa. Helpottaa puhtaiden pyykkien paikalleen laittoakin kummasti!Pojalla on tällä hetkellä huoneessaan musta säkkituolityyppinen tuoli, jota olen vähän kaavaillut leikkihuoneeseen, mutta saa nähdä, mihin sen suhteen päädytään. Ihana lisä tänne uuteen huoneeseen olisi katosta riippuva riipputuoli!

Yläkerran kolmas makuuhuone tulee tosiaan tulevaisuudessa olemaan leikkihuone, jonne haluaisin piirustuspöydän, kunnolla säilytystilaa sekä mahdollisesti puolapuut. Kuitenkin, koska alakerran remontti ei ehdi millään valmistua ennen muuttoa, muutamme me aikuiset aluksi tähän kolmanteen huoneeseen. Katsotaan sitten sitä leikkihuonetta, kun on saatu alakertaa edes sen verran valmiiksi, että saadaan oma makuuhuone sinne. Nämä lasten makuuhuoneet ovat kuitenkin prioriteettilistan kärjessä ja haluan näiden olevan valmiita ennen muuttoa.

Testi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Luetuimmat