torstai 30. marraskuuta 2017

Uusi alku

Moikka!
Ja ihan mahtavaa, että olet löytänyt mukaan uuteen Viisikkoon!

Viisikko sai alkunsa vuonna 2014 täällä bloggerissa. Olin tuolloin äitiyslomalla pienten kaksostyttöjen ja esikoispoikani kanssa. Halusin vauvakuplaan jotain ihan omaa, jotain mihin sai silloin tällöin uppoutua ihan itsekseen. Olen aina ollut kiinnostunut sisustamisesta ja valokuvaamisesta, lisäksi aina aika ajoin toteutin yksin tai yhdessä mieheni kanssa kivoja diy-juttuja ja moni kaveri olikin jo pitkään patistanut bloggaamisen aloittamiseen. Siitä se ajatus sitten lähti ja Viisikko sai alkunsa. Blogi muutti tässä välillä portaaliin, mutta nyt on aika palata takaisin tuttuun ja turvalliseen bloggeriin ja myös Viisikko saa aivan uuden alun.

Yli kolme vuotta Viisikossa sisustettiin rivitalon päätyä Espoossa, kunnes pitkään mielessä kypsynyt ajatus omakotitalosta mahdollistui haaveista todellisuudeksi. Vanhoja tekstejä ja ideoita vanhasta kodista saattaa silloin tällöin putkahdella näkyviin myös tänne uuteen blogikotiin, mutta pääasiassa keskitytään uuteen unelmien kotiin.

Minä olen siis Paula, kolmekymmentä ja paljasjalkainen espoolainen. Meidän kodissa asuu lisäkseni mieheni, 5-vuotias esikoispoika sekä 3-vuotiaat kaksostytöt. Arjen härdellissä, työn, harrastusten ja pikkulapsiajan vastapainona blogi tuo elämään sopivasti hömppää.


 Ihan pian pääsemme remontoimaan ja muuttamaan uuteen kotiimme vain muutaman kilometrin päähän nykyisestä kodistamme. Myös blogi muuttaa mukana ja blogin kotiosoite vaihtui viimeaikaisesta portaalissa toimimisesta takaisin tänne bloggeriin. Uusi koti tarkoittaa siis myös uutta alkua blogille.

Blogissa tullaan keskittymään uuden kodin remonttiin ja sisustamiseen, mutta myös niihin diy-juttuihin, resepteihin ja ehkä välillä myös ihan siihen meidän tavalliseen elämään.


Vaikka hektinen arki johti jopa ajatukseen blogin lopettamisesta, halusin kuitenkin paikan, johon purkaa ideatulvaa ja toivottavasti saatte paljon inspiraatiota ja iloa meidän remontista ja sisustamisesta! Ihanaa, että on paikka, jonne suoltaa ajatuksia rempasta ja sisustamisesta ja ihanaa, että juuri sinä olet siellä!

Viisikkoa voit seurata myös muualla somessa: Facebookissa ja Instagramissa @paula_viisikko.


Tervetuloa mukaan!

P.S. kuvatulva meidän vanhasta, tai siis vielä hetken nykyisestä, kodistamme. Tyyli tulee pysymään samanlaisena sekamelskana, muodostuen vanhasta ja uudesta, kaikesta itsetehdystä ja ihan perus Ikeasta. Uusi koti ja iso talo tulee kuitenkin tuomaan aivan uusia sisustusmahdollisuuksia ja innolla olemme suunnitelleet uutta ja ihanaa päästä jakamaan ajatuksia myös teidän kanssanne!

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille ja aivan mahtavaa, ettet lopettanut! Mielenkiinnolla odottelen postauksia. Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara kivasta kommentistasi! :)

   Poista
 2. Hei, sinun bloglovin yrittää ohjailla suljetulle sivulle. Osaatko auttaa ongelmassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna, kiitos viestistä! Yritän saada ongelman korjattua mahdollisimman pian:)

   Poista

Luetuimmat