perjantai 19. helmikuuta 2016

Pihistä/panosta: Eteinen

Meidän eteisen muutospostaus oli todella suosittu, joten pitkästä aikaa ajattelin tehdä tällaiset pihistä/panosta kollaasit ja tällä kertaa liittyen eteiskalusteisiin. Joku jo kyselikin, mistä meidän ostama kenkäkaappi oli ja meidän kaappi on tosiaan sama kuin tässäkin postauksessa näkyvä Jyskin metallinen kaappi (tarjouksessa 40€). Myös matosta tuli kyselyä ja matto on Kodin1:stä, ostettu tosin jo aikoja sitten, mutta näytti ainakin verkkokaupasta vielä löytyvän. Meillä on tätä samaa mattoa myös keittiössä ja ollaan kyllä tykätty. Erityisen kiva juttu, että on helppo imuroida!

Mutta tosiaan, keräsin alle kivoja eteistarvikkeita, kalusteita ja piensisustusta. Kaksi kollaasia, hyvin samankaltaisia juttuja, mutta yli tuhannen euron hintaerolla!


Panosta:

Artek Peili ~ 420€ 
Vitra naulakko ~ 312€ 

yht. 1268 €


Pihistä:

H&M huopakori ~ 20€
Ikea peili ~ 49€
Clas Ohlson metallikori ~ 24€
Clas Ohlson naulakko ~ 15€
Jysk kenkäkaappi ~ 55€
Kodin1 London matto 80*250cm ~ 60€

yht. 223€

Meidän eteisestä siis löytyy Ikean peili (tosin pienempi kuin tässä vertailussa oleva), Clasun värikäs nuppinaulakko, Jyskin kenkäkaappi sekä Kodin1 matto. Tuollainen Clasun metallikori olisi vielä kiva lisä vaikka lasten kengille tai hatuille ja hanskoille, mutta meidän kapeaan ja pitkän malliseen eteistilaan ei tuollainen taida fiksusti mahtua.
Kolme lasta ja märät kurakamppeet yms. ulkovaatteet ovat taas saaneet vähän enemmän pohtimaan pikkuruista tuulikaappia ja koko eteistä, joten päädyttiin vielä toteuttamaan yksi uudistus ja korvataan tuulikaapissa oleva lämmityspatteri kylpyhuoneisiin tarkoitetulla pyyhepatterilla. Taloyhtiöltä on saatu jo lupa patterin vaihtoon, nyt vaan patteri tilaukseen ja putkimies paikalle! Rättipatteriin saa sitten toivottavasti mukavasti hanskat ja muut märät vaatteet kuivumaan. Kuvia tästäkin eteisen parannuksesta toki myös blogin puolelle!

4 kommenttia:

  1. Hei! Onko tuo teidän maton väri musta (jossa ruskeaa seassa)? Olisi armollinen keittiön pöydän alla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että meidän maton väri on ruskea... En ole kyllä ihan varma. Ja nämä matot varmasti sopisivat myös ruokapöydän alle, niin värien kuin materiaaliensa puolesta! :)

      Poista