tiistai 9. helmikuuta 2016

Nilkkurit tuplana

Kirjoitin tammikuun alussa vaatebudjetista ja suunnitelmallisuudesta liittyen vaatehankintoihin vuodelle 2016... Ajattelin pystyväni välttymään heräteostoksilta suunnitelmallisuuden myötä jopa koko vuoden, mutta kuinkas kävikään. Poikkesin suunnitelmista heti tammikuussa. Eilisessä postauksessa nähty kenkäkaappi ei kuitenkaan liity jutun kenkiin. Lisätilaa ei sentään tarvittu heräteostosten takia! ;)

Niin, siis yhdet ruskeat nilkkurit olin itselleni ajatellut sallivani tänä vuonna. Matalakantaiset, nahkaa ja mielellään ne tietyt Vagabondit. Olin ajatellut hankkivani kengät vasta lähempänä syksyä ja töihinpaluuta. No, NE kengät olivat 30% alennuksessa, joten olihan NE pakko ostaa. Täysin perusteltu hankinta, sillä olin kenkien ostoa jo suunnitellut ja vielä sattuivat eteen alennuslapun kera!Näiden toisten yksilöiden hankinta puolestaan ei ole niin perusteltua. Paitsi, että kaapista ei vastaavia ennestään löydy ja onhan nahkaiset, mustat, matalakantaiset nilkkurit melko must have, oikea vaatekaapin peruspilari, klassikko jne.Nämä mustat ovat O.I.S -merkkiset ja hintalappu oli varustettu -50% tarralla.

Olin budjetoinut uusiin nilkkureihin 100€ tälle vuodelle, mutta ostin kahdet yhteishintaan n. 120€. Budjetin ylitys ei siis ole paha ja kyllähän nyt kunnon nilkkurit tulee omistaa sekä ruskeina että mustina!Vaikka suunnitelmallisuus ei nyt näiden kenkäostosten kanssa ihan toiminut, en koe minkäänlaista morkkista ostoksista. Miellän nämä kengät oikeasti vaatekaapin peruspilareiksi, joille on varmasti edessä monen monta käyttökertaa vuosi toisensa perään.

Kyllä taas kelpaa tepsutella, nämä olivat ehdottomasti hyvän mielen hankintoja!

2 kommenttia:

  1. Ei todellakaan mitään morkkista, kyllä budjettia voi venyttää 20€, jos sillä hinnalla saa kahdet nahkaiset kengät! Todella hyvät löydöt, onko noi Ois:kset ostettu Aleksis 13? Mua niin harmittaa, kun se lopetettiin Seinäjoelta muutama vuosi sitten. Mun yhdet luottosaapaat oli sieltä, nekin hyvällä alennuksella silloin ostettu :) Aivan mahtavat löydöt oot kyllä tehny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan, olen tosi tyytyväinen löytöihin. Ja vaikka yritän keskittyä tänä vuonna siihen, että lukumäärällisesti en ostaisi paljoa uusia vaatteita/kenkiä/asusteita, niin ei näitä tilaisuuksia nyt vaan voinut jättää käyttämättä! ;) Ois nilkkurit on tosiaan ostettu Aleksi 13:sta. Harmi, että on lopetettu, siellä on ihan kivoja muitakin merkkejä myynnissä.

      Poista