perjantai 12. helmikuuta 2016

Maljakon mittainen perheriita

Me ollaan miehen kanssa monista asioista samoilla linjoilla ja harvemmin mielipide-eroista kiistellään. Meidän sisustusmaku esimerkiksi on hyvin samantyylinen ja meillä myös miestä kiinnostaa jossain määrin, minkälaisia huonekaluja ja sisustusratkaisuja meillä on, mutta etenkin remontointivaiheessa päätöksiä materiaalivalinnoista tehdään yhdessä. Yleensä näistä jutuissa ollaankin samaa mieltä. Mitä tulee vähän suuremman mittapuun asioihin, niin arvomaailma on meillä hyvin samankaltainen. Myös esimerkiksi lasten kasvatusasioista, politiikasta ja uskonnosta ollaan onneksi ainakin pääosin samaa mieltä! Tässä taannoin oli kuitenkin pienoisen perheriidan paikka...

Kävin jokunen viikko sitten sunnuntain päiväuniaikaan yksikseni kaupoilla ja piipahdin samalla Cobellossa, josta löytyy jos jonkinlaista ihanaa sisustustavaraa. Löysinkin liikkeestä aivan valtavan ihanan HK Livingin keraamisen maljakon, jonka ajattelin sopivan täydellisesti meidän senkin päälle. 


Ja niinhän se sopikin, siis minun mielestäni! 
Mies taas oli täysin eri linjoilla, hänen mielestä maljakko on suorastaan ruma, eikä ainakaan sovi pätkääkään meidän tyyliin! Kävimme kiivasta väittelyä asiasta ja mies oli sitä mieltä, että maljakko pitää palauttaa.

Pidin pääni, en palauttanut maljakkoa ja siinä senkillä se nyt siis on ja pysyy! 
Ja on IHANA!

Nyt maljakon nökötettyä muutaman viikon senkillä, taisi tuo mieskin jotain mutista siihen suuntaan, että ihan hyvältä se taitaa näyttää. ;) Ja ainakin omaan silmään nuo uudet maalaukset kehyksissään sitovat maljakon kivasti mukaansa osaksi asetelmaa. Vihreäksi osaksi asetelmaa puolestaan valikoitui nyt niin trendikäs peikonlehti.

Mites teillä? Kohtaako sisustusmaku puolison kanssa?
Entä teettekö päätöksiä hankinnoista yhdessä?

____

Ihan pian mies kotiutuu töistä ja minä puolestaan hyppään autoon ja suuntaan illaksi koululle. Luvassa ainakin esitelmä laista yksityisyyden suojasta työelämässä... Mutta sitten päästäänkin ihanan ystävänpäiväviikonlopun viettoon! <3

Oikein hyvää viikonloppua ja tulevaa ystävänpäivää jo näin ennakkoon!
Palataan ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti