maanantai 22. helmikuuta 2016

Aurinkoisia talvipäiviä

Aurinkoiset pakkaspäivät ovat ihania ulkoilupäiviä. Vaikka viikonloppu ainakin täällä päin oli lumisateinen, on onneksi näistä aurinkoisistakin päivistä vihdoin saatu nauttia! Lasten kanssa kotona olemisessa on kyllä sekin ihana puoli, että saa ainakin oltua ulkona, toista se on sitten taas kun joutuu istumaan 8 tuntia vuorokaudesta toimistolla.

Vaikka omat stressitasot kaiken kiireen keskellä ovat nyt aika huipussaan, on hyvä myös muistaa nauttia niistä kivoista hetkistä ja etenkin muistaa pitää huolta itsestään. Ulkoilua, liikuntaa ja oikeanlaista ruokaa - niillä pysyy mielikin kaiken kiireen keskellä mukana! Tosin ainakin kulunut viikonloppu koostui kaikesta muusta kuin siitä oikeanlaisesta ruuasta...

Kiva ja rentouttava perhepäivä syntyy, kun pukee lämpimästi vaatetta päälle, pakkaa termospulloon kaakaota ja kahvia sekä nappaa lapset pulkkien kyytiin. Siinä saa itsekin kivasti liikuntaa ja raitista ilmaa sekä yhteistä aikaa perheen kesken!

Viikon alkajaisiksi siis ihania talvikuvia viikon takaa!Näiden aurinkoisten talvikuvien myötä toivottelen kaikille ihanaa uutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihania aurinkokuntia! Pitäis itsekin muistaa retkeillä useammin koko perheellä. Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! Yhteinen retki kyllä piristää kummasti! :)

   Poista
 2. Onpa ihania kuvia ♡ Ihanaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raila! <3 kuvista tuli kyllä ihania. tämänkin retken kuvia päätyi osaksi talven kuvakirjaa, jonka juuri laitoin tilaukseen! :)

   Poista