tiistai 5. tammikuuta 2016

Pakkaspäiviä

Joulu on aikalailla riisuttu pois meidän kodista. Kuusen laitoin pois jo uudenvuodenpäivänä ja koti tuntuu taas ihanan raikkaalta ja avaralta. Varsinkin näin ihanana aurinkoisena pakkaspäivänä, kuten tänään.Tammikuussa tuntuu aina siltä, että on jonkin uuden lähteellä. Lupauksia uudelle vuodelle en tänäkään vuonna tehnyt, mutta tänä vuonna yritän ainakin enemmän keskittyä hetkeen. En yleensäkään tykkää valittaa turhista tai pienistä, mutta nyt erityisesti tuntuu siltä, että pitää ottaa se mitä tarjotaan ja keskittyä hetkeen. Tällä tarkoitan erityisesti sitä ihan perus arkea. Olo on nimittäin jo nyt hieman haikea, sillä kuluvana vuonna meidän pienet vauvat täyttävät kaksi vuotta ja syksyllä on edessä töihin paluu ja päiväkodin aloitus.

Mutta vaikka olen nauttinut näistä kotona olo vuosista, tuntuu samalla myös siltä, että aikansa kutakin, enkä todellakaan kaipaa vauvavuosia. Ne on kyllä nyt nähty meidän perheessä! ;)Myös kodin laittamisessa ja sisustamisessa alkaa aina alkuvuodesta uusi vaihe ja tekee mieli karsia ja vähän uusiakin sisustusta. Ja jos kaikki nyt menee putkeen, on vähän isompaakin uudistusta luvassa... Mutta tästä lisää sitten, kun on ajankohtaista! ;)


Jotain uutta kaupoilta jo tarttuikin mukaan, kun käytiin välipäivinä katsastamassa alennusmyyntejä. Kodin1:ssä oli hyvässä tarjouksessa raidallinen puuvillapeitto ja kaikessa yksinkertaisuudessaan se on todella kiva! Ja ihanan pehmeä. Lapsetkin tykkäävät köllötellä tämän alla!Nyt on saatu täällä etelässäkin nauttia lumesta ja pakkaspäivistä, tosin tänään aamupäivällä uskallauduttiin vain lähikauppaan mittarin näyttäessä -20 astetta. Eilen tosin oli ihana päivä ja ulkoiltiinkin paljon.
Täällä ei siis olla aloitettu mitään sokeritonta, tipatonta tai lihatonta tammikuuta. Eikä edes sitä mieheni ehdottamaa kaloritonta. Vaan ihan normi arkea. Se on sitä parasta!

6 kommenttia:

 1. Normaali arki on parasta! ❤ Teillä on niin kaunista!!

  VastaaPoista
 2. Komppaan - arki on parasta! Ihanaa tätä vuotta teille!

  VastaaPoista
 3. Teillä on kaunis koti! :)
  Täällä aloitettiin tipaton. Tosin sellainen useamman kuukauden kestävä :D

  VastaaPoista