tiistai 22. joulukuuta 2015

Wishlist for Christmas

Välittämättä elämän realiteeteista, rahasta, ajasta tai siitä mikä on järkevää tai kannattavaa, top 3 joululahjatoiveeni olisivat...

1. Vessaremontit

Sekä ylä- että alakerran vessat kaipaisivat päivitystä tälle vuosituhannelle ja jos saisin toivoa mitä vain, haluaisin ne valmiiksi ensi vuoden aikana. Ajatusta ollaan oikeastikin pyöritelty mielessä taas viime aikoina, mutta ajanpuute on saanut meidät lykkäämään projektia koko ajan pidemmälle. Saa siis nähdä, mitä tapahtuu ja milloin näiden remonttien suhteen!

Vessojen remonttisuunnitelmista voi lukea täältä ja täältä.


2. Uusi auto

X6 kiitos.

Kuva bmw.fi

(Audi Q7 kelpaa myös...)

3. Matka New Yorkiin

Tekemättä jäänyt Nycin matka on ainut sellainen asia, jonka olisin vielä halunnut ehtiä toteuttamaan ennen lapsia. 2011 oltiin jo melkein lähdössä, mutta taidettiin silloin todeta, että käytettävissä oleva yhden viikon loma ei riitä, ja päädyttiin silloinkin vain Eurooppaan kaupunkilomalle. Joten mielelläni lähtisin ensi vuonna matkaan vaikkapa kahdeksi viikoksi. Lapsille hoitaja tai vaikka lastenhoitaja mukaan.

Kuva Wikipedia

Kiitos Johanna haasteesta. Aina voi haaveilla!

Nyt en haasta ketään mukaan, ettei tule pettymyksiä, kun joulu on jo niin ovella, eikä pukki välttämättä ehdi näitä toiveita toteuttaa ;), mutta nappaa haaste jos haluat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti