torstai 3. joulukuuta 2015

Valkoista ja pellavaa

Maalausprojekti saatiin siis viime viikolla lopullisesti finaaliin ja nyt kuvia lopputuloksesta. Remontit / tällaiset "pikku" projektit eivät koskaan mene niin helpolla, halvalla tai nopeasti kuin alun perin suunnittelee, ei siis tälläkään kertaa. Maalari ei muistanut, että meillä on kolmikerroksiset ikkunat ja maalattavia pintoja on siten viisi (ulkopuolta ei tietysti maalattu), joten kokonaisuudessaan projekti olikin iso ja työtunteja meni todella paljon. Maalari teki kuitenkin uskomattoman hyvää ja huolellista jälkeä - onneksi ei todellakaan yritetty tehdä tätä itse! Pohjamaalikerroksia taisi tulla kolme, kuten myös pintamaalia. Yllättävän monta kerrosta maalia vanha tumma puu siis vaati, jotta lopputulos on moitteeton. Ja siis nimenomaan moitteeton, ihan kuin olisi kokonaan uudet pokat!
Projektin myötä olohuoneen verhot meni uusiksi ja päädyin nyt hutiostokseksi paljastuneiden tummanharmaiden verhojen jälkeen kääntämään kokonaan kelkkaa värin suhteen ja nyt olohuoneessa on valkoiset pellavaverhot. Niin ihanat. Ilme on raikas ja avara, nappivalinta! Päädyin vielä siirtämään karnevaalivalot ulkoa sisälle ja melkein hykertelen materiaonnesta näitä katsellessani! Olen todella tyytyväinen alakerran ilmeeseen.


Vertailun vuoksi vielä muutama ennen-jälkeen kuva samoista kuvakulmista. Ihan mieletön muutos! 80-luvun kämppä päivttyi kertaheitolla tälle vuosituhannelle.
Mitäs mieltä olet uudistuksesta?

6 kommenttia:

 1. Kylläpä ilme tosiaan raikastui :)

  VastaaPoista
 2. No wau minä muutos! Nuo verhot passaa tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan! Oon tosi tyytyväinen, että valitsin valkoiset! :)

   Poista
 3. On kyllä hyvä muutos, vaikka mä tosin tykkäsin myös noista tummista pokista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin periaatteessa olisin tykännyt tummista, jos ne olis ollut oikeesti tumman ruskeat tai mustat, mutta kun ne oli sellaiset vihertävät! Mietittiin jossain vaiheessa myös niiden maalaamista mustiksi, mutta päätettiin vetää varman päälle ja valita valkoinen! :)

   Poista