maanantai 7. joulukuuta 2015

Tuplamammat Tallinnassa vol.2

Edellisestä Tallinnan reissusta ei montaa viikkoa ehtinyt kulua, kun uusi reissu oli jo varauksessa ja viime viikonloppuna koitti sitten odotettu pikkujoulumatka Tallinnaan. Tällä kertaa yövyttiin Hotell Palacessa, joka lunasti kyllä odotukset. Tiedetään ainakin missä yövytään seuraavalla kerralla!


Tällä kertaa keskityttiin shoppailuun ja syömiseen ja jätettiin kaikki hoidot väliin. Ja kyllähän me ihan kiitettävästi niitä joululahjoja ja muuta ostettavaa löydettiinkin. Yksi meistä joutui ostamaan kokonaan uuden kassin, jotta ostokset saatiin Tallinnasta kotiinkin!


Itsellä oli tavoitteena löytää lapsille sisätossut joululahjaksi. Nämä löytyivät ja tyttöjen tossut vilahtivatkin jo instassa viikonloppuna. Poika puolestaan saa kovapohjaiset Salama McQueen -tossut, jotka ovat epäilemättä mieleen. Tyttöjen tossut ostin Nextiltä ja pojan Kaubamajasta. Toisena tavoitteena oli löytää tytöille jotkin ihanat kauppatakit ja näitä varten suunnattiinkin sinne Nextille. Nextin vaatteita ja kenkiä katselin jo etukäteen nettikaupasta, mutta liike osoittautui sitten pieneksi pettymykseksi. Kenkiä oli vähän ja hinnat monissa vaatteissa huomattavasti korkeammat kuin nettikaupassa. Takit kuitenkin löytyi varsin inhimilliseen 24 euron hintaan ja nämä sitten lähti mukaan (vaikka nämäkin toki olisi vähän halvemmat olleet nettikaupassa). Lisäksi tytöt saivat kevättä ja kesää ajatellen ihanat glitterlenkkarit H&M:stä!Lauantaina illalla luotettiin viime kerralla hyväksi osoittautuneeseen Restoran Noaan ja tällä kertaa jäätiin sinne myös drinkeille. Ihan superhauska ilta! Myöhään yöllä vielä vedettiin päivällä ostamamme pyjamat päälle ja höpöteltiin huoneessa.


Oli kyllä taas niin mahtava reissu, kiitos tytöt! <3


P.s. Enpä ole tainnut ennen olla noin kovassa merenkäynnissä laivalla. Sunnuntaina paluumatkalla varsinkin keinutti kyllä ihan kiitettävästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti