tiistai 29. joulukuuta 2015

Lapsille neulottu

Mä vähän kammoksun sitä, että jouluna pukki tuo säkkikaupalla paketteja ja joulun jälkeen ihmetellään sitä, että mitä näillä kaikilla tehdään ja mihin nämä kaikki uudet tavarat mahtuvat. Toki meilläkin lapset saivat useita lahjoja, mutta mielestäni kuitenkin kohtuudella. Muutamat mieluisat lelut ja peli, muutama vaate per lapsi ja kirja per lapsi. Lisäksi todella kivat lahjat, jotka tytöt saivat, olivat Snadistadin lahjakortit. Mä tykkäisin jatkossakin tämän tyylisistä lahjoista lapsille, eli jotain tekemistä, eikä vain tavaroita. Mun mielestä vaikka Disney on Ice -liput olisi ihan mahtava lahja sitten vähän vanhemmille lapsille!

 Poika puolestaan sai vielä heräteostoksena tehdyt Disneyn elokuvat, jotka tosin avattiin vasta joulupäivänä ja Tapanina, juuri siksi, että kun lahjoja on useampi, ei lapsi jaksa keskittyä kaikkeen. Olen myös sitä mieltä, että laatu korvaa määrän, eikä pakettien lukumäärällä ole merkitystä. Mieluummin yksi todella mieluista lahja lapselle kuin kymmenen ihan kivaa. Minusta lapsen pitää osata hyväksyä myös se, että kaikkea ei voi saada.

Mutta olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että jokin mieluista lelu tulee paketista jouluna ja synttäreillä löytyä. Onhan se lapsen riemu hellyyttävää pakettia avatessa.

No, tarkoituksenani ei ollut varsinaisesti avautua asiasta, tämä nyt vain, miten itse haluan meillä olevan. Ja kaikkein fiksuintahan niitä tavaroita on ostaa näistä välipäivien aleista (nimim. tilaukset lähti juuri niin Jollyroomille kuin Lekmerillekin...) Tarkoitukseni sen sijaan oli esitellä lasten yhdet (äidin mielestä) lempparilahjat, jotka he saivat mummiltaan.

huivi lapselle

Nykyään arvostan kovasti itse tehtyjä lahjoja ja aiemmin syksyllä vinkkasinkin äidilleni joululehdestä bongaamastani kaulahuivin ohjeesta.

diy kietaisuhuivi lapselle

Ja tällaiset sitten paketeista kuoriutui! Nämä ovat aivan ihanat! Tytöille on samanlaiset nallet ja pojalle leijona. Lasten serkkutyttö puolestaan sai kissan kuvalla varustetun huivin.

neulo kietaisuhuivi

neulottu eläinhuiviHuivi on kietaisumallinen ja huivin toinen pää pujotetaan eläimen alta kiinni.

Tykkään!

4 kommenttia:

 1. Onpa tosi suloiset huivit!!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat! Taidan vinkata tämän omalle himokutojaäidilleni :) ja oon niin samaa mieltä joululahjoista. Me ollaan tehty jo se periaate, ettei itse osteta pojille mitään. Vinkataan niistä mieluisista sitten mummeille ja kummeille.

  Ihanaa uutta vuotta blogiystävä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ilmeisen helpot ja nopeat toteuttaa. Ja vain mielikuvitus rajana, minkä eläimen tuohon loihtii! ;) me ei varmaan myöskään ostettais itse jos olisi paljon lahjojia, mutta nyt olen tykännyt ostaa muutaman lahjan myös itse. Mutta ei tulisi mieleenkään säkkikaupalla tavaroita ostella...

   Ja kiitos Johanna, ihanaa uutta vuotta myös teille! :)

   Poista