sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun taikaa

Kulunut joulu on ollut paras vuosiin. Ollaan vietetty ihanat pyhät sukulaisten kanssa, mutta ehditty myös rentoutumaan oman perheen kesken. Ja mikä parasta, aattona ehdittiin kuin ehdittiinkin pelaamaan myös lautapelejä aikuisten kesken! 

Kamera on täynnä valokuvia, niitä mitkä päätyvät sinne kotialbumiin. <3 Myös some on pysynyt hyvin pitkälti kiinni joulun ajan ja täytyy myöntää, että tekee ihan hyvää olla vilkuilematta sitä facea ja instaa vähän väliä! ;) 

Tänään aamupäivälla tuli jotenkin "paluu arkeen"-meininki, kun istuin opinnäytetyön ääressä miehen ulkoillessa lasten kanssa. Sain kuitenkin työtä hyvin eteenpäin! Iltapäivästä on vielä luvassa kyläilyä kaveriperheen luokse, mutta nyt tytöt ovat unilla ja poika katsoo lahjaelokuvaa, niin ajattelin jakaa muutaman kuvan meidän joulusta täällä blogin puolella.


Itse tuli tehtyä vielä juuri ennen joulua muutamia heräteostoksia lapsille ja koska lahjoja sitten olikin aika paljon, jaettiin muutama lahja vasta joulupäivänä ja Tapaninpäivänä. Pukki kävi aattona ja lasten riemu oli kyllä valtava paketteja avatessa. Hyvin oli pukki arvannut, mistä lapset pitävät! Tytöillä ehdoton hitti oli itse valitsemani nuken rattaat ja nuket, kummallekin samanlaiset. Pojan suosikit oli puolestaan uudet pikkulegot sekä Ryhmä Hau vahtitorni.
Parasta joulussa on ehdottomasti yhdessäolo ja hyvä ruoka. Mutta kyllä lahjat perheiden pienimmille ja niiden mukana tuoma riemu kuuluu joulun top kolmoseen. 

Seuraavaksi päästäänkin viettämään vuoden viimeistä viikkoa ja juhlimaan vuoden vaihtumista. Tämä tuleva viikko onkin täynnä kaikkea mukavaa ohjelmaa.

Meillä ainakin jäi ihanat muistot tästä joulusta!
Toivottavasti teilläkin on ollut mukava joulu!

2 kommenttia:

 1. Hahah otsikkokaksoset :D mutta onpas teidän tytöt jo isoja! Apua, miten aika juoksee..

  ps. Sori kommenttitulva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ko kauden suosituin otsikko! ;) ja niinhän ne ovat, maaliskuussa tulee 2vuotta mittariin... Ihan kauhistuttaa, miten nopeasti vuodet menevät... Ja kiva kun kommentoit! :D

   Poista