keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulukoti

Muutamia kuvia meidän jouluisesta sisustuksesta vielä ennen aattoa. 
Punaiset omenat ja mandariinit kuuluvat tietysti jouluun vastapainoksi kaikelle muulle herkuttelulle!Tänään leivon vielä jouluhalon ja teen pikasiivouksen alakertaan, sitten päästään rauhoittumaan ja nauttimaan joulusta. Nyt aamuksi kuitenkin suunnataan kavereille leikkimään ja syömään riisipuurolounas. Mies on tänään vielä normaalisti töissä, mutta sitten päästäänkin viettämään useampi päivä perheen kesken. Illaksi puolestaan olen varannut tarvikkeet tähän suolaiseen herkkuun ja tarkoituksena käpertyä sohvan nurkkaan leffan pariin lasten käytyä nukkumaan. Meillä poika on lopettanut päiväunien nukkumisen, mikä tarkoittaa sitä, että hänkin simahtaa yöunille hyvin jo klo 20. Illalla jaksaa siis hyvin katsella vielä leffan ja silti pääsee ajoissa nukkumaan!

Sen lisäksi, että olen lainannut kirjastosta ja tädiltäni kasan leffoja, olisi tarkoitus nyt joulun aikana pitkästä aikaa ehtiä pelaamaan myös lautapelejä aikuisten kesken. Scrabblea ainakin!Näiden kuvien myötä toivottelen oikein ihanaa joulua kaikille lukijoille! <3

2 kommenttia:

 1. Todella kaunista! Jotenkin harmonia välittyi kuvista <3 Ihanaa ja rauhallista joulua teille <3
  ps. voin kuvitella miten meillä katoaisi vihreät kuulat parempiin suihin äidin asetelmasta, jos olisivat esillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raila! :) ei meilläkään voi tuolla lailla herkkuja pitää pöydällä, mutta sopivat hyvin kuvaan, niin nostin pöydälle! Siirtyivät hyvin nopeasti takaisin kaappiin! ;')

   Poista