torstai 31. joulukuuta 2015

Blogivuosi 2015

Vuoden viimeinen päivä. Vuosi on ollut samalla ihana, haikea ja raskas. Välillä tämä on tuntunut aikamoiselta suorittamiselta ja tilanteesta toiseen selviämiseltä. Suurimpana syynä tähän on varmasti lasten iät, 3v + 2x1,5v on työllistävä, juoksuttava ja tilanne on todellakin koko ajan päällä! ;) Mutta onneksi huumorilla selviää kuitenkin aika monesta asiasta. Ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti, eihän?

Ja lapset kasvaa, koko ajan ja ihan liian nopeasti. Kerran lyhyellä kävelymatkalla lasten kanssa kolme mummoa pysäytti meidät ja jäivät jokainen vuorollaan ihmettelemään, ei nyt sanasta sanaan, mutta hyvin samalla tyylillä minua ja lapsiani. Sitä perussettiä, että "Onko kaksoset?", "Onko identtiset?", "Kuinkas vanha isoveli on?" "No, on sinulla työtä!"... Kuitenkin jokaisen mummon viimeisiä sanoja ennen heippoja oli se, että nauti nyt, kun lapset ovat pieniä. Näitä mummoja yritän miettiä nykyään joka päivä!

Vuoden vaihtumista päästään juhlistamaan tänään kaveriperheen luokse. Sitä ennen olisi tarkoitus vielä käydä pulahtamassa hallilla ja vähän laittautua iltaa varten. Mies on ollut välipäivät muuten töissä, mutta tänään onneksi vapaalla.

Nyt kuitenkin luvassa pieni vuosikatsaus, mitä blogissa on tapahtunut ja mistä on tullut kirjoiteltua blogiin kuluneen vuoden aikana. 

Tammikuu:

Tammikuussa kirjoittelin blogissa paljon käsityöinnostuksestani sekä eteisen muutossuunnitelmista. Lisäksi hyvän mielen vaatekaappi-jutut olivat alkuvuodesta paljon mielessä ja niistäkin tuli kirjoiteltua blogiin. Tammikuussa katsastettiin myös meidän tyttöjen huoneeseen.

Alkuvuodesta meillä oli myös se jäätävä vesirokkoepisodi ja poikkeuksellisesti tuli kirjoiteltua tällaisistakin jutuista blogiin...


Helmikuu:

Helmikuussa käsityöinnostus laajeni ompelemiseen ja tuolloin tuli tehtyä yhtä jos toista. Lisäksi suunniteltiin tyttöjen tulevia yksivuotissynttäreitä sekä jaoin ohjeen tekemääni vaippakakkuun.


Maaliskuu:

Maaliskuussa juhlittiin sitten meidän yksivuotiaita neitejä, mikä oli tietysti koko kuukauden kohokohta niin täällä blogielämässä kuin "siellä oikeassakin" elämässä!
Huhtikuu:

Huhtikuussa tehtiin ihana DIY-vanerimökki tyttöjen huoneeseen ja se on kyllä ehdottomasti suosikki diy-juttumme koko vuoden ajalta! Lisäksi saatiin haalittua haaveilemani kaapelikela takapihalle sivupöydäksi ja suunniteltiin ja haaveiltiin muutenkin terassikaudesta, uusista terassikalusteista ja pihaelämästä.


 Kuun vaihteessa tietysti juhlistettiin vappua muutaman kaveriperheen kesken.


Toukokuu:

Toukokuussa jatkettiin DIY-juttujen tekemistä ja toteutettiin lapsille hiekkalaatikko sekä koristemajakka takapihalle. Pihahommat laitettiin myös aluille tuolloin.


Kuukauden kohokohtana tietysti esikoisen 3-vuotissynttärit!


Toukokuussa tein muuten yhden top3 suosituimmista postauksista koko blogini ajoilta, jossa kirjoitin ideoita viikon ruokalistalle. Resepti-ideoita voit käydä kurkkimassa täältä.

Kesäkuu:

Kesän aikan tuli enemmänkin kirjoiteltua meidän tekemisistä ja menoista, vaikka muuten blogi painottuukin päiväkirjaa ja kuulumisia enemmän sisustukseen ja diy-juttuihin.

Kesäkuussa kirjoitin Peroban brunssista, Angry Birds-puistosta ja monikkokarnevaaleista.Lisäksi kurkistettiin meidän Cityjuhannukseen...Ja esittelin kirppislöytöä.Heinäkuu:

Heinäkuun aikataulut täyttyi muun muassa Korkeasaaresta ja mökkeilystä...


...Porvoon päiväretkestä...


...sekä asuntomessuista.Lisäksi sisustettiin oikein urakalla ja saatiin eteisen suunniteltu muutosprojekti valmiiksi.


Heinäkuun hitti oli fillarin peräkärry!


Elokuu:

Elokuussa kirjoittelin blogiin muun muassa tavaranpaljoudesta ja tavaroiden karsimisesta ja päätin pitää kirjaa kuluvan vuoden vaateostoksista (joista muuten tulossa tammikuun puolella päivitystä blogiin).


Lisäksi kirjoittelin pitkästä aikaa tyttöjen kuulumisia.


Kuukauden kohokohta oli kuitenkin meidän tuplamammojen Tallinnan reissu!


Syyskuu:Syyskuussa alkanut koulu näkyi bloggaustahdissa. Vaikka blogissa ei juuri mitään tapahtunut, niin oikeassa elämässä sitäkin enemmän... Kirjoittelin kuitenkin ainakin uudesta diy-reseptikirjasta ja loppukuusta aloitettiin jo Halloweenin suunnittelu!Lokakuu:

Lokakuussa laitettiin pihaa talviteloille...


Fiilisteltiin Noshin uutta mallistoa...


Otettiin lapsista ihania syksykuvia...


Ja juhlittiin tietysti sitä Halloweenia!!! (Saatoin ehkä vähän innostua tänä vuonna Halloweenista ;) )Marraskuu:

Marraskuussa blogi näköjään täyttyi hyvin pitkälti DIY jutuista.

Joulukortteja, omppukynttilät ja herkkuja!


Supersankareita ja säilytyspusseja!


Sekä lyijykynäpiirroksia.Lisäksi fiilisteltiin makkarin talvitunnelmaa. Muutoinkin blogissa alkoi olla jo hyvin jouluiset teemat!


Joulukuu:

Joulukuu on ollut niin täynnä ohjelmaa ja menoa ettei tosikaan. Jouluksi rauhoituminen tuli oikein tarpeeseen. Blogissa esittelin meidän ikkunanpokien maalausprojektin myötä uudistuneen alakerranKäytiin uudestaan tupamammojen kesken Tallinnassa.Tehtiin lisää DIY-juttuja.


Ja esittelin meidän joulukotia sekä jaoin hieman koristeluvinkkejä jouluksi.Sellainen on ollut Viisikon vuosi! 
Kiitos mukana seuranneille ja jatketaan taas ensi vuonna! 

Nyt toivottelen oikein hauskaa vuoden vaihdetta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti