maanantai 30. marraskuuta 2015

Viikonloppu

Pitkästä aikaa blogin puolelle juttua meidän arjen puuhailuista tai tällä kertaa siis viikonlopusta. Harvemmin tulee kirjoitettua, mitä me touhutaan, vaan tykkään keskittyä enemmän sisustus- tai diy-juttuihin. Mielelläni siis kuulisinkin, kiinnostaako meidän tekemiset vai pysytäänkö niissä enemmän omalta tuntuvissa sisustusjutuissa?

Joka tapauksessa, nyt halusin jakaa muutamia kivoja kuvia meidän viikonlopun touhuista! Perjantai-iltana maalari sai vihdoin urakkansa loppuun ja me vietettiin perheen kesken laatuaikaa syömällä ulkona ja pyörimällä kaupoilla, jotta oltiin pois jaloista. Näissä kuvissa nyt hieman vilauksia uudesta ilmeestä, mutta oma postaus lopputuloksesta tulossa pikapuolin!

Lauantaina puolestaan suuntasin tyttöporukalla Salutorgetin afternoon tealle ja instassa jaoinkin herkullisen kuvan iltapäivän herkutteluista. Voin kyllä lämpimästi suositella, oli todella hyvää! Samalla tuli pyörittyä pitkästä aikaa Helsingissä kaupoilla, pyörähdin muun muassa Nougatissa ja Granitissa, ja Granitista lähtikin mukaan muun muassa alla olevassa kuvassa näkyvät tähtikulhot. Näitä olin kuolannut jo Granitin instassa ja kiva, että niitä löytyi vielä liikkeestäkin! Marjaoksat ja harsokukat nappasin vielä mukaan Kampin kukkakaupasta kotimatkalla.


Sunnuntaina olikin sitten vuorossa odotetut siskon tytön neljävuotissynttärit, joita siis juhlittiin poikkeuksellisesti meillä siskon perheen kodin ollessa ison remontin keskellä. Laitoin pieniä koristeita, joita löytyi kaapista valmiina, lisäksi siskoni toi vielä viirinauhaa ja lisää ilmapalloja.

 

Meiltä kun löytyy jo jonkin verran joulukoristeita, muodostui synttärikoristeluteemaksi pinkki joulu. Toimi oikein hyvin. Siskoni huolehti kaikista tarjoiluista ja yhdessä laitettiin kaikki esille.

Tyttö on tykästynyt monen muun pikkutytön tavoin Frozeniin ja tähden muotoisen kakun päältä löytyikin Elsa-koriste. Me puolestaan ostettiin tytölle lahjaksi Elsa-nukke ja ei ollut riemulla rajaa paketin aukaistuaan! Kaiken kaikkiaan synttärit olivat oikein onnistuneet!


Tähän loppuun pakko jakaa vielä yksi kurkistuskuva meidän alakerran uudistuneesta ilmeestä. Valkoiset verhot ja valkoiset ikkunanpokat avarsivat ilmettä aivan uskomattoman paljon. Niin tyytyväinen, tästä tuli tosi hyvä!


Lisää kuvia alakerrasta vielä tällä viikolla. Nyt toivottelen taas mukavaa uutta viikkoa! Meillä onkin luvassa kaikkea mukavaa. Sen lisäksi, että pääsen tänään illalla hierojalle, on tällä viikolla luvassa parisuhdeilta, piparitalkoot ja lauantaina suunnataan toistamiseen samalla tuplamamma-porukalla Tallinnaan pikkujoulureissulle! Mahti viikko tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti