keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Tonttujen hommia

Nuo kolmevuotiaat ovat kyllä ovelia, ovat mukamas omissa oloissaan eivätkä kiinnitä huomiota aikuisten puheisiin. Sanakaan ei mene heiltä kuitenkaan ohi... Tämän todisti, kun yksi ilta pojan käydessä nukkumaan, vaati isäänsä avaamaan vaatekaapin ylimmän kaapin oven ja näyttämään mitä siellä on. Oltiin siis juuri puhuttu miehen kanssa jotain joululahjoista ja taisin sanoa, ettei kohta mahdu vaatekaapin ylähyllylle! Onnekseni olen siis piilottanut lahjat meidän makuuhuoneen yläkaappiin, eikä lahjat paljastuneet!

Nyt kuitenkin intouduin rapistelemaan lahjapapereita ja lasten käytyä nukkumaan hiivin hakemaan lahjat yläkerrasta. Jos edes ne pojan kannalta kriittisimmät saisi paketteihin...


Tänä vuonna onkin tullut hamstrattua lahjapapereita, eikä kaikki toki kulu tämän vuoden lahjoihin. Nyt on vaan löytynyt monta kivaa rullaa! Kuosit ovat kuitenkin sellaisia, että sopivat hyvin käytettäväksi ympäri vuoden.


Tänä vuonna meidän paketit ovat siis hyvinkin musta-valkoisia. Joukkoon eksyi myös lasten serkkutytön synttärilahja vaaleanpunaisine nauhoineen.
Lahjojen paketointi on niin kauan kivaa, kun paketoitavat tavarat ovat inhimillisen muotoisia. Näiden simppeleiden muotojen loputtua meni hermo ja mietin muun muassa niiden nukenrattaiden paketoimista myöhemmin...!

Joko siellä on leikitty tonttuja ja kääritty lahjoja paketteihin?

P.s. on muuten mahtavaa, kun kolmevuotiasta voi jo kiusoitella ikkunoiden takaa kurkkivilla tontuilla! ;)

4 kommenttia:

 1. Meillä on tonttu keittiön ikkunan takana vahtimassa tyttöjen puuhia :D

  VastaaPoista
 2. Meilläkin tontut kurkkii ikkunan takana ;) Ostin jo aikoja sitten pojalle kirjan joulupakettiin, ajatuksissani nostin sen piiloon laatikkoon, jonne poikakin pääsee katsomaan. Yhtenä päivänä huoneesta kuului: "Äiti, lue mulle tätä kirjaa!" ;) Auts, äkkiä kirja piiloon ja pieni hätävale ettei kirja ole sun :P Lahjojen paketointi on kivaa, mut oudon malliset on hankalia. Siks säästänkin silloin tällöin pahvilaatikoita, joihin voi laittaa vaikean mallisia lahjoja ja paketoida sitten pahvilaatikon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi tosiaan aina muistaa laittaa kaikki pahvilaatikot talteen. Mä vaan hermostun niihin kaapeissa pyöriviin tyhjiin laatikoihin aina jossain vaiheessa ja päädyn heittämään kierrätykseen! ;) hyvä, jos sain pelastettua tilanteen ja lahja säilyi koskemattomana! Viime vuonna poika näki muumitalon , jonka sai sitten lahjaksi. Aattona paketin avattuaan huusi "jee, muumitalo tuli takaisin!".

   Poista