tiistai 3. marraskuuta 2015

DIY: joulukortit

Nyt, kun on siitä Halloweenista selvitty, päästäänkin mun lempiaiheeseen, nimittäin JOULU! Aloitetaan joulujutut blogissa joulukorteilla! Loppuviikosta luvassa ohje itsetehtyyn herkkulahjaan.

Mä tykkään askarrella ja joka vuosi meiltä lähtee lähes kolmekymmentä itse tehtyä joulukorttia. Viime vuosina kortteja on päässyt vielä koristamaan lasten kuvat.


Tänä vuonna meidän kortit ovat yksinkertaista mustaa ja valkoista. Mustat helmiäiskorttipohjat ostin Prismasta ja muut tarvikkeet Suomalaisesta kirjakaupasta, josta muuten löytyy nykyää paljon enemmän askartelutarvikkeita kuin aikaisemmin. Lumihiutalenauha on huopaa, siinä on valmis tarra ja hiutaleet ovat irti paperista.
Kivoja ääriviivatarroja löytyi niin monia erilaisia, että lopulta päätin tehdä kolmia erinäköisiä kortteja. Oma lempparini taitaa kuitenkin olla tuo poro!Joulukorttikuvatkin on jo valmiina, tässä muutama vauhdikkaampi ja hieman tärähtänyt behind the scenes -kuva, joista saa vähän osviittaa, minkä tyylinen kuva tänä vuonna otettiin. Korttien värimaailma siis jatkuu valokuvissa, lukuunottamatta noita tyllejä! Korttiin siis kuitenkin päätyy kuva, jossa kaikki istuvat tuossa penkillä.Lapsilla oli kyllä hauskaa tuon tekolumen kanssa! Lopullisessa korttikuvassa tekolumi ei nyt varsinaisesti näy niin paljoa, kuin villeissä haaveissani toivoin, mutta saatiin ainakin todella hauska kuvaushetki ja riemukkaita kuvia kotialbumiin! <3

Mitäs pidät meidän simppeleistä korteista? Teetko sinä itse kortit vai luotatko valmiisiin?

2 kommenttia:

  1. Onpa upeita! Ja ihana fiilis välittyy noista kuvaustilanteen kuvista :) mä olen tähän mennessä tehnyt joulukortit aina itse, mutta tänä vuonna päätin mennä helpon kautta. Ei oikein tahdo aika riittää väkertelyyn, ja haluan minimoida kaiken ylimääräisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Johanna! :) välillä on ihan fine mennä helpommankin kautta! ;)

      Poista