torstai 1. lokakuuta 2015

Syyspuuhia

Ihanaa lokakuun ensimmäistä! Syksy on ehdottomasti mun lempparivuodenaika ja viimein tällä viikolla on ollut hieman aikaa panostaa syystunnelman luomiseen!

On tullut aika laittaa pihaa syys- ja talviteloille, vaihtaa ruukkuihin syyskasveja ja kaivaa lyhdyt esiin. Syksy on ollut tosi lämmin, eikä suurin osa lehdistä ole vielä edes pudonnut. Suurimmat haravoinnit ovat siis vasta edessäpäin, mutta tekemällä pientä siivousta silloin tällöin, pysyy pihakin siitimmän oloisena.
Tällä viikolla keräsin viimeinkin istuintyynyt terassilta varastoon, otin pöydältä pois muovisen kaitaliinan ja ostin kanervia. Ne on kyllä mun syyssuosikkeja. Heräteostoksena ostin myös Prismasta uuden lyhdyn terassipöydälle. On todella kaunis ja sopii mainiosti kanervien seuraksi. Kaapin kätköistä sattui vielä löytymään sopivasti sävysävyyn oleva kynttilä.Syksyä varten hamstrasin jo valmiiksi herkkuteetä ja -kahvia Marks & Spenceriltä. Tuota Lazy Weekend -kahvia en olekaan vielä maistanut, mutta hasselpähkinän ja sitruunan vivahteet kuulostavat herkullisilta! Kuppi kuumaa, kynttilöitä ja sateen ropinaa, niin kliseistä, mutta niin parasta syksyssä!


Loppuvuonna onkin luvassa kaikkia mukavia tapahtumia, niitä odotellessa ja niiden välissä on ihana keskittyä kotoiluun! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti