maanantai 5. lokakuuta 2015

Melkein tyttöjen viikonloppu

Kulunut viikonloppu olikin hieman erilainen, sillä esikoinen vietiin jo perjantaina mummin ja ukin hoteihin ja mies puolestaan suuntasi heti lauantaina aamusta koulutukseen, josta kotiutui vasta sunnuntaina illalla hakien samalla pojan kotiin. Viikonloppu on siis kulunut hyvin pitkälti tyttöjen kesken.

Meillä kotona huomaa heti, jos yksi lapsi puuttuu. Yksin kahden kanssa on vain paljon helpompaa kuin yksin kolmen kanssa. Ja poika tykkää kovasti päästä mummilaan yökylään!

Puhumattakaan tosiaan perjantai-illasta, kun ehdittiin hetki olla vain nelistään miehen ja tyttöjen kesken ennen tyttöjen käytyä nukkumaan, siis oikeesti kaksi kättä per lapsi! ;) Ja saatiin myös mahdollisuus viettää edes hieman enemmän aikaa kahdestaan, tytöt kun käyvät aiemmin nukkumaan kuin esikoinen.Lauantaina aamupäivästä suunnattiin tyttöjen kanssa hyödyntämään BR:n kantistarjouksia sekä ulkoilemaan hetkeksi.


Päikkäreitten jälkeen hypättiinkin samantien bussiin ja suunnattiin erään kaksosäitikaverin luokse Tupperware ja Pomp de Lux -kutsuille. Kuvissa tuliaisia illan emännälle. Illalla suunnattiinkin sitten kotiin suoraan iltapalalle. Itse en tilannut mitään, mutta oli kiva olla mukana, aika kätevän oloisia nuo Tupperin tuotteet. Iltapäivä kului nopeasti, paikalla oli tosi paljon porukkaa, tarjoilut olivat ihanat ja tytötkin viihtyivät hyvin!Sunnuntaina puolestaan kolme tyttöjen kummeista (+yksi minimies <3 ) tuli meille iltapäivää viettämään. Oltiin jaettu tarjoilujen tekeminen ja aika herkullinen kattaus saatiinkin aikaiseksi! Jälleen kerran iltapäivä kului erittäin nopeasti!Näiden lisäksi pöydästä löytyi salaattia ja leipiä. Ja meidän itse empaattisuus osoitti taas hellyyttään minimiehelle! Niin suloista, miten meidän I osoittaa huomiotaan pienemmille!


Yksi viikonlopun kohokohdista on tietenkin myös ollut Hullujen Päivien kuvaston tipahtaminen postiluukkuun! ;) Tätä on nyt taas selailtu viikonlopun aikana vähän väliä! Keskiviikkona pääsee taas hulluilemaan!


Tosi kivaa melkein kokonaan tyttöjen viikonloppua on siis vietetty, mutta olihan se kiva saada nuo miehet kotiin sunnuntai-iltana!

Mukavaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti