perjantai 23. lokakuuta 2015

Inspiraatiota Halloweenin ruokatarjoiluihin

Viikon päästä viikonloppuna koittaa Halloween ja nyt luvassa vähän inspiraatiota juhlaa varten!

Keräilin Pinterestistä ideakuvia Halloween -juhlien tarjoiluita varten ja ihan mahtavia kuvia löytyikin. Tässä muutamia, joista varmasti ainakin osa pääsee toteutukseenkin! Vähän skeptisenä lähdin näitä etsimään, sillä ajattelin suurimman osan olevan vain sokerisia tarjottavia, mutta yllättävän paljon löytyi ideoita mös suolaisiin ja kasvis-/hedelmätarjoiluihin.


Ensimmäisessä kuvassa olevat muumionakit kuuluvat ainakin ehdottomasti lasten Halloweeniin. Sekä nuo banaanihaamut! Kaverini itse asiassa juuri eilen linkkasi näistä banskuista myös valkosuklaaseen dipatut versiot, mitkä toki vaikuttavat astetta herkullisemmilta! ;) Suosikkini näistä on kuitenkin kolmannen kuvan vaahtokarkkilepakot, kuinka ihania!


Tässä yllä olevassa kuvassa on puolestaan laitettu kivasti tarjottavat esille ja tuon tekstin taidan ainakin kopioida meidän liitutaululle!

Pinterest on kyllä täynnä toinen toisiaan ihanempia juttuja. Jos johonkin kaipa ideaa, niin mä ainakin suuntaan nykyään aina Pinterestiin. Ihan mahtava inspiraation lähde!

Näistä inspiroituneena kävin hakemassa vielä Confetista lisää tarvikkeita. 


Lepakkomuotti pikkuleipiä ja vesimelonia varten, teeman mukaisia muffinivuokia, mustaa pastaväriä kuorrutteisiin, servettejä...

Meinasi kyllä lähteä lapasesta, kun siellä oli vaikka ja mitä kivaa...

Juhlitaanko teillä Halloweeniä ensi viikolla?

2 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanian inspiskuvia!

  Meillä ei juhlita halloweenia, en kyllä tiedä miksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli jo ala-asteella naamiaiset halloweenina ja sitten tyttöjen kesken ollaan teininä pidetty jotain. Nyt ei olekaan moneen vuoteen tullut juhlittua mitenkään, joten lasten myötä pääsee kehittelemään ihan omia uusia Halloween perinteitä! Kivaa mun mielestä! Tee kurpitsalyhty ja osta valmis halloweenkakku, tulee juhlafiilistä! ;)

   Poista