torstai 8. lokakuuta 2015

DIY: helppo syksyinen kranssi

Mä oon kaivannut oveen jotain simppeliä kranssia, jota voisi vuodenajan vaihtuessa tuunata mielensä mukaan. Viime viikolla tuossa lähikauppakeskuksessa käydessä sattui silmään kranssipohja, ja päätin nyt vihdoin sellaisen ostaa.


Hvin simppeliä syyskranssia varten ostin siis kranssipohjan sekä muovisen koivunoksan. Lisäksi ajattelin laittaa tuohon kaapista löytyneitä puisia lintuja, mutta lopulta kranssi näytti kauniimmalta ilman niitä. Mutta joka tapauksessa näihinhän voi koristeita lisätä oman maun mukaan. Tai lisätä vaikka tervetuloa-kyltin tms.


Mä käytin oksan kiinnittämisessä tavallista narua. Pujotin siis oksan pään kranssin pajujen väleihin ja sidoin oksan ylempää kranssiin kiinni. Näin oksa ei jäänyt törröttämään kranssista. Toki oksaa olisi voinut sitoa kiinni vielä ylempääkin, joilloin se muotoilisi enemmän kranssin pyöreää muotoa. Itse halusin jättää sen rennosti, eikä tarkoitus olla saada sitä ympäri.
Yksinkertainen, mutta kaunis.

Halloweeniksi tuohon voi vaikka kiinnittää pienen kurpitsan ja taas loppuvuotta kohden koivunoksan voi korvata jouluisemmilla tai vain talvisemmilla koristeilla.

4 kommenttia:

 1. Ihana idea, tuosta saa kyllä tosi helposti vuodenaikojen mukaan muunneltavan koristeen oveen. Mulla vaan taitais käydä niin että syksyinen oksa olisi koristeena vielä ens keväänäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, se on kyllä vaarana! ;) toivottavasti itse pysyn vuodenaikojen mukana!

   Poista
 2. Mä en ole ollut koskaan mikään kranssien suuri ystävä, mutta tällainen "rento" kranssi sopisi kyllä munkin silmille! Saatan ehkä apinoida idean ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, kun en mäkään oikeastaan, on tuntuneet jotenkin mummoilta... Mutta tykästyin tähän itsekin kovasti, senkun apinoimaan! ;)

   Poista