torstai 17. syyskuuta 2015

Väriä kahvipöytään

Kaikki lähti muutamasta häälahjaksi saadusta kupista yli kolme vuotta sitten. Sitä ennen en ollut jotenkin edes kiinnittänyt huomiota Marimekon astioihin. En oikeastaan edes tiedä miksi, mulla oli kuitenkin pitkään ollut Marimekosta mielikuvana vain unikko-kuosi, josta en itse ole koskaan välittänyt.

Tällä hetkellä unikko-kuosin lisäksi on vain muutama ei niin miellyttävä -kuosi, muuten Marimekon astiat on vaan niin ihania!


Me ollaan miehen kanssa keräilty erinäisistä alennuksista iloinen sekamelska erilaisia kuppeja. Nämä on musta ihania siitä, että sopivat kaikki hyvin yhteen eikä jokaisen kahvipöydässä olevan kupin tarvitse olla samanlainen. Kuppeja meiltä löytyy jo niinkin paljon, että riittää lähes kaikkiin juhliin kahvikupeiksi. Muita astioita puolestaan on (liian!) vähän. Keittiön avohyllyllä on sipuleiden ja valkosipuleiden säilytyksessä muutama pieni kulho, muuten ei muutaman mariskoolin lisäksi keittiönkaapeista Marimekkoa löydykään.
Kuvat täältä

Selailin huvikseni Marimekon nettikaupan tarjontaa ja ainakin nuo ihanat pinkki-mustat siirtolapuutarhamukit olisivat ihanat! Lisäksi olen nyt kesällä käyttänyt paljon tarjottimia, niin sekä musta-valkoinen Fokus-tarjotin sekä vihreä-sävyinen Siirtolapuutarhatarjotin olisivat ihanat lisät, kun tulee kannettua ruokia esimerkiksi terassille. Keittiöpyyhkeille puolestaan alkaisi olla melko akuuttikin tarve. Liian moneen pyyhkeeseen on pinttynyt ruokatahroja, kun on tullut kuivattua tyttöjen suita ruokailujen jälkeen.

Mitä pidät Marimekon astioista ja saako kahvipöydän kupit olla rento sekamelska erilaisia kuoseja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti