perjantai 11. syyskuuta 2015

Tyttöjen juttuja

Pinnejä, pantoja ja mekkoja, röyhelöitä ja rimpsuja! Ja tietenkin vaaleanpunaista! Ihanaa, kun kotoa löytyy kaksi prinsessaa, jotka saa kuorruttaa kaikella söpöllä! ;)


Nyt tyttöjen kasvettua jo vähän isommiksi, olen päässyt tutustumaan tähän pienten prinsessojen maailmaan ja onhan se nyt aika ihanaa, kun saa laittaa tyttöjen hiuksia ja pukea heidät samankaltaisiin tai samanlaisiin söpöstelyvaatteisiin. Toki pojillekin löytyy kaikkea ihanaa, mutta kyllä nää tyttöjen jutut on vertaansa vailla!

Mä en näitä mitään osannut tyttöjen vauvavuotena oikeastaan käyttää eikä siis tullut muutamaa mekkoa lukuunottamatta ostettuakaan. Mutta nyt tyttöjen kasvettua vähän isommiksi ja kun niitä hiuksiakin löytyy jo ihan kivasti, on tullut hankittua pantoja ja pinnejä.
H&M:stä löysin ihania ruusukepinnejä kolmessa eri värissä sekä tuon kolmen setin ihania pantoja. Tämä setti ihastutti erityisesti tuon perhoskuosin vuoksi! Ylemmässä kuvassa näkyvät rusettipannat puolestaan löytyi Ison Omenan Bijou Brigittestä. Nämä rusettipannat saavat olla vähän spesiaalimpeihin päiviin, kun taas H&M:n pannat tulevat varmasti käyttöön ihan arkenakin!
Pannat ovat tytöille nyt uusin juttu ja ne eivät oikein meinaa päässä pysyä, niitä on kivempi venytellä käsissä... Pinnit ja ponnarit puolestaan meillä on jo jonkin aikaa olleet käytössä, ja ne myös yleensä annetaan päässä olla.


Näissä söpöstelytunnelmissa toivottelen oikein ihanaa viikonloppua!!!

2 kommenttia:

  1. Ihania tyttöjä! <3 oon kade kun teillä pysyy kaikki ihanuudet päässä :D Meidän Pauliina suostuu just pitämään ponnaria, mut siinä se. Nooran päähän ei kosketa. No, ehkä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! <3 No, pantojen käyttöä täytynee meilläkin vielä vähän harjoitella... ;)

      Poista