perjantai 14. elokuuta 2015

Viikon varrelta

Huippu viikko. Touhuttu paljon kaikkea, treenattu, treffattu kivoja ihmisiä ja nautittu kesäisistä ilmoista! Muutamia huippujuttuja meidän arkiviikon varrelta. Instan (@paulatelle) puolelta löytyy muuten lisää meidän arkikuvia!

Ulkoelämä.
Ulkona ollaan oltu tällä viikolla lähes koko hereilläoloaika. Käyty vain syömässä ja nukkumassa sisällä. Mutta niinhän se kuuluu hyvillä säillä mennäkin. Nautitaan nyt ulkoilusta, loskasäällä ehtii sitten taas leikkiä sisälläkin! Tuo oma piha ja terassi ovat myös aivan korvaamattomat näillä keleillä, ihanaa kun voi aamulla avata takaoven ja kaikki saavat vapaasti vaeltaa takapihalle, vaikka itsellä olisi vielä jotain sisähommia kesken.

Kotialbumiin on myös saatu ihania kesäisiä kuvia etenkin tytöistä. Kukat korviensa takana nämä pienet neidit röyhelöpaidoissaan olivat varsin hellyyttävä näky.


The perfect red.
Jo viime viikolla ostettu Essien uusi lakka osoittautui aivan nappivalinnaksi. Ihan täydellinen hieman oranssiin taittava punainen. Tämä tuntuu kynsissä jotenkin omalta väriltä, toisin kuin sellaiset ihan syvänpunaiset sävyt.

Tyttöjen Tallinna-suunnitelmat
Tyttöjen Tallinna viikonlopunkin suunnitelmat on nyt saatu pakettiin ja matka sekä hotelli (kyllä!) on varattu ja kylläpä odotetaan tätä reissua! Itse en ole ollut yötäkään erossa lapsistani, jos nyt ei kolmen viikon pakkovuodelepoa Naistenklinikalla lasketa (ja ei sitä kyllä ainakaan rentoutumiseksi lasketa!), joten oikein tarpeeseen tulee pieni irtiotto arjesta ja ihanaa päästä reissuun mahtavassa seurassa. Matkaan lähtee viisi monikkoäitiä, joten lapsiaiheilta ei varmasti pystytyä välttyä, mutta varmasti osataan ottaa ilo irti lapsivapaasta reissusta!

Toivottavasti teilläkin on ollut hyvä viikko!
Ihanaa aurinkoista viikonloppua!
Ensi viikolle muuten luvassa blogin puolelle ainakin meidän tyttöjen kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti