maanantai 3. elokuuta 2015

Metallikorimania

Mä taidan olla pahasti jälkijunassa näiden metallilankakorieni kanssa, kun vasta viime viikolla löysi tiensä ensimmäiset korit meidän kotiimme. Näitä karun tyylikkäitä metallilankakorejahan on näkynyt jo vaikka kuinka pitkään ja malleja ja merkkejä löytyy markkinoilta ties kuinka paljon.

Itse en tällaisista metallikoreista kovin paljoa ole valmis maksamaan, sillä varsinaista tarvetta ei ole ollut eikä näissä todellisuudessa pysty edes säilyttämään mitään kovin pientä, kuten leluja tms. Clas Ohlsonin alesta bongasin kuitenkin muutaman eri kokoisen korin ja loppujen lopuksi nämähän sopivat hyvinkin moneen eri käyttötarkoitukseen!

Kylpyhuoneeseen pyyhe- ja rasvakoriksi.Vessaan vaippakoriksi.Ja näyttääpä nuo muutama vessapaperirullakin kivemmalta tällaisessa pienessä korissa!


Me ollaan nyt luovuttu alakerran vessan hoitoalustasta ja vessan yleisilme siistiytyi kertaheitolla. Ja nyt mahtui kivasti muutama tällainen uusi kori piristämään muuten vähän karun vessan ilmettä.

Clasun nettisivuilla nämä korit näyttivät olevan uutuuksia, mutta myymälässä olivat alelapuin varustettuja. Hintaa pienemmällä taisi olla alle 3 euroa ja isommalla alle 5 euroa.

Clasultahan löytyy myös näitä ihania vähän isompia metallilankakoreja, joita olen itsekin moneen kertaan hypistellyt. Harmi, kun ei ole paikkaa tuollaiselle, molemmat ovat tosi kivan näköisiä!

Kyvat täältä.

Mitä sä tykkäät tällaisista metallikoreista?
Löytyykö kotoasi vastaavia?

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää nuo korit. Tuommonen iso vois olla kans hieno, pitäs vaan keksiä joku hyvä käyttötarkotus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isotkin korit on ihania, mutta ei viitsi ihan ostamisen ilosta hankkia, pitäisi tosiaan olla hyvä paikka ja jotain säilytettävää! ;)

      Poista