maanantai 10. elokuuta 2015

Juomapullovinkki perheen pienimmille

Viime viikolla treffailin pitkästä aikaa kaveria, jolla on samanikäiset kaksoset kuin meidän tytöt. Hänellä oli lapsilleen tosi kivan oloiset juomapullot ja olihan se pakko heti tiedustella, mistä moiset oli hankittu. Kyseessä oli XXL:stä ostetut Contigon juomapullot. Pitihän tuollaiset kurvata hakemaan ja lyhyen käyttökokemuksen jälkeen ovat osoittautuneet aivan mahtaviksi pulloiksi!

Paketin mukaan suositellaan yli kolmevuotialle, mutta oikein hyvin nuo alle puolitoistavuotiaatkin näistä joivat. Pojalla on ollut niitä marketeissa myytäviä Disneyn muovipulloja, mutta niitä on kyllä saanut jo useamman ostaa, sillä eivät ole kestäneet käytössä. Nämä Contigon pullot puolestaan vaikuttavat hyvinkin laadukkailta eikä paksua pilliäkään toivottavasti saa heti purtua rikki...Näissä pulloissa on siis paksu nokkamukimainen pilli, jonka saa kätevästi esiin ja suojaan yhdellä kädellä. Tytöt eivät vielä jaksaneet sormella nappeja painaa (ehkä hyvä niin...), mutta kolmevuotias osaa jo itse pulloa käyttää.


Ja kätevästi saa kolme pulloa yhteen käteen! Tärkeä ominaisuus ;)


Onko teille tuttu merkki? 
Onko teillä joku suosikki, mitö tulee lasten juomapulloihin?

2 kommenttia:

  1. Kätevältä pullolta vaikuttaa. :) Meiän poika tykkää juoda Tupperwaren pillimukista (johon tarvitaan siis erillinen pilli) tai sitten eläinhahmoisesta lastenjuomapullosta, joka on sekin Tupperwaren tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle noi tupperwaret on jotenkin vieraita tuotteita, pitäisikin tutustua! :)

      Poista