tiistai 28. heinäkuuta 2015

Pukeutumisinspiraatiota syksyyn

Kelit ovat jo nyt tuntuneet monena päivänä hyvinkin syksyisiltä ja täytyy sanoa, että kesäksi ostamillani uusilla sandaaleilla on tullut tänä kesänä tepasteltua harmillisen vähän... Kun niille kesävaatteille ei juurikaan ole ollut käyttöä, niin lähdin jo haaveilemaan syyspukeutumisesta ja keräsin Pinterestistä muutamia inspiraatiokuvia. Jos eilen siis haettiin remppainspiraatiota asuntomessukuvista, niin siirrytään sulavasti hakemaan inspiraatiota omaan pukeutumiseen näistä ihanista kuvista!

vinkkejä syysvaatteisiin

Aivan ihania yhdistelmiä, maanläheisiä värejä ja simppeleitä kokonaisuuksia. Juuri sellaisia, joista itse tykkään!

Musta tuntuu, että en ennen osannut katsoa muoti- tai muita vaatekuvia oikealla tavalla. Ennen ajattelin, että mun pitää saada juuri tietty vaatekappale, joka jossain ihanassa kuvassa on. Ja kuvien katselemisesta tuli ennemminkin fiilis, että "mulla ei oo mitään vaatteita" ja "pakko päästä shoppailemaan!". Vaikka eihän se niin mene. Omasta vaatekaapista löytyy paljon hyvin samankaltaisia vaatteita, kuin näissä upeissa kuvissa on. Ei tietysti juuri näitä, mutta hyvin lähelle. Ja tässä taas päästään siihen ajatusmaailmaan, että miksi pitäisi omistaa monta samankaltaista vaatetta, kun kauniin ja toimivan yhdistelmän saa luotua niistä vaatekappaleista, joita omasta vaatekaapista jo löytää. Onneksi olenkin siis ymmärtänyt hakea kuvista inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja vinkkejä olemassa olevien vaatekappaleiden yhdistelemiseen eikä niinkään shoppailuvinkkejä... 

Otetaan esimerkiksi tuo oikean alareunan kuva, jossa kaikki vaatekappaleet ovat minusta upeita ja yhdessä toimivat älyttömän hyvin. Omasta vaatekaapista saankin luotua hyvin samanlaisen yhdistelmän. Vai mitä sanot?

syysasu

syksyinen asu

Tosi kiva kokonaisuus, eikä olekaan tullut käytettyä tuota ohutta pellavapaitaa hetkeen!

Omaa vaatekaappia katsoi taas melko tyytyväisenä ja ehdin jo hypistellä niitä villaneuleitakin... Tervetuloa vaan syyssäät, enpä mä niistä helteistä oikein välitäkään!

2 kommenttia:

  1. Ihania syksyisiä asuja nuissa kuvissa, lämmin syysfiilis välittyy niistä hyvin. Pitkät nahkasaappaat ois ihanat, mutta en pysty käyttämään moisia, joten täytyy ihailla vaan kuvissa. Minäkin oottelen jo syksyä, vaikka tiiän että myöhemmin syksyllä harmittelen pimeyttä ja märkyyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin sanottu, kuvissa tosiaan on ihanan lämmin syysfiilis! :) ja toden totta, syksyä ehkä aina vähän romantisoi etukäteen ja todellisuudessa se pimeys käy ärsyttämään! ;)

      Poista