torstai 9. heinäkuuta 2015

Makuuhuoneen valaisinmuutos

Vanhempieni mökiltä löytyi heille tarpeeton lamppu, joka osoittautui niin kivaksi, että päätettiin siirtää meidän makuuhuoneen katossa roikkunut Yki Nummi pojan huoneeseen ja laittaa tämä "uusi" ihanuus meidän huoneen kattoon.  Samalla saatiin ratkaistua pojan huoneen valaisinongelma ja päästiin eroon siitä spottivalokammotuksesta!Lamppu on useamman vuoden vanha, enkä tiedä mistä on ostettu. Ikeasta kuitenkin sattui silmään hyvin samantyylinen lamppu, joten voisiko olla jotain heidän vanhempaa mallistoa... Lamppuun kuuluisi vielä samantyylinen lasikupu polttimon suojaksi, kuin Ikean lampussa, mutta todettiin valaisin kivemman näköiseksi ilman sitä. Lisäksi isäni on virittänyt johdon koristeeksi metalliketjun, joka sai jäädä paikalleen. Valaisin on mielestäni vähän merihenkinen, mutta samalla industrial-tyylinen, todella kiva joka tapauksessa!Kokonsa puolesta meidän makuuhuoneessa voisi olla suurempikin lamppu, mutta tämä on muuten niin kivan näköinen ja sopii huoneen tyyliin, niin saa ehdottomasti paikkansa meidän makuuhuoneesta!

Pojan huone on pienissä muutoksen kourissa ja kunhan saadaan huonetta valmiimmaksi, on sieltäkin luvassa kuvia blogin puolelle!

Mitäs pidät meidän "uudesta" valaisimesta?

2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää teidän makuuhuoneessa. Ihastelen joka kerta tuota lautaseinää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lautaseinää ovat kyllä kaikki kehuneet livenäkin, ja itsekin tykätään kovasti! Se on myös helppo itse toteuttaa, koolaukset seinään ja naulapyssyllä laudat kiinni :) lautojen taakse saa myös kivasti valaisimien johdot piiloon, niin seinävalaisimetkin on viimeistellyn näköiset.

      Poista