maanantai 20. heinäkuuta 2015

Kirppislöytö vol. 2

Viime viikon keskiviikkona oli tarkoitus viettää lasten kanssa ihan vain kotipäivää. Ulkoilua omalla pihalla ja rentoa hengailua. Alkuviikko oltiin kyläilty, joten välillä on kiva olla vaan keskenään ilman sen kummempaa ohjelmaa tai edes kaupassa käyntiä. Oltiin aamulla ulkona jo ennen yhdeksää, kymmeneltä kyllästyin juoksemaan eri suuntaan (ja koko ajan talon nurkan taakse) viipottavien tyttöjen perässä ja nappasin tytöt rattaisiin ja lähdettiin pojan kanssa käppäilemään. Päädyttiin läheiselle itsepalvelukirppikselle, josta osuikin silmään jotain ihanaa!
Nuken sängystä olenkin haaveillut, mutta tytöt kun ovat vielä sen verran pieniä, että ei nukkeleikit vielä luonnistu, niin olin antanut ajatuksen muhia ja tavallaan odottanut myös tällaisen löydön vastaan tulemista. Sängyn kohdalla kävi siis vähän samoin kuin tyttöjen pöydän, eli kun rauhassa etsii, niin kirppareilta saattaa tehdä hyviä löytöjä!

Punaiseksi tuskin kehtoa jätän, vaan todennäköisesti suuntaan maalikaupoille ja sudin pintaan uuden värin. Valkoinen tai vaalean harmaa olisi toki varma valinta, mutta ehkäpä jokin hempeä vaaleanpunainenkin sopisi hyvin tyttöjen huoneeseen...

Mitäs pidät kehdosta? Jättäisitkö punaiseksi vai maalaisitko?
 
Lauantaina muuten pyörittiin siskon kanssa asuntomessuilla ja kuvasatoa luvassa lähipäivinä bloginkin puolelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti