maanantai 27. heinäkuuta 2015

Asuntomessut 2015 - remppainspiraatiota vessoihin

Meillä on kotona kaksi pientä vessaa, jotka ovat alkuperäisessä kunnossa suoraan 80-luvulta... Näiden remontoinnin kanssa ei ole pidetty kiirettä, ovat kuitenkin ihan perussiistejä, joskaan eivät yhtään omaa tyyliä. Vessojen remontointi tuleekin jossain vaiheessa eteen ja asuntomessuilta oli taas kiva katsella minkälaisia vessoja uusiin taloihin oli tehty.

Tässä vielä siis vähän messukuvia!


Tässä vessassa kiehtoi erityisesti tuo liukuvärjätyn näköinen kaakelointi sekä kuparinen hana. Todella upeat molemmat! Tästä samasta talosta löytyi muuten myös kahdesta lastenhuoneesta hienot liukuvärimaalaukset. Ehdottomasti kivoja katseenvangitsijoita.


Tässä vessassa on puolestaan hyvin tavanomaiset väri- ja materiaalivalinnat. Inspiraationa omiin remonttisuunnitelmiin kiinnitin kuitenkin huomiota säilytystilaan ja tuohon avohyllyyn pöntön vieressä. Meidän alakerran vessa on hieman samanmallinen ja mietintää on aiheuttanut juurikin tuo, miten hyödyntää pöntön viereen jäävä tila säilytystilaksi, kun siihen ei kaappia tai laatikkoa mahdu.


Tämä kuva on luonnollisestikin suihkutiloista, mutta suihkun ja sekoittajan hieno muotoilu miellytti omaa silmää. Märkätiloissa ja vessoissa on kiva panostaa tällaisiin pieniin yksityiskohtiin, eikä valita niitä perusmallisia Oraksia...


Tämä tila nyt on mittaluokaltaan aivan eri kuin omat vessamme ja voi kun mahtuisikin tuollaiset upeat istuimet ja niiden alle säilytystilaa! Pelkistettyä, mutta kaunista.Pyöreää peiliä olen haaveillut meillekin alakerran vessaan ja ainakin näissä tiloissa kultareunuksiset peilit näyttivät upeilta. Kullanväriset hanat viimeistelevät ilmeen.


Viimeisen kuvan vessa on hyvin perus, mutta huomio kiinnittyi liukuovellisiin peilikaappeihin. Vaikka en muuten ole kovin suuri liukuovikaapistojen fani, niin varsinkin pienessä tilassa liukuovellinen peilikaappi voisi toimia.

Messujen ja jälleen näiden kuvien selailujen jälkeen iski remontointi kuume ja kovaa! Olisipa ihanaa kun saisi nuo omatkin pikkuvessat laitettua viimeisen päälle oman näköisiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti