torstai 23. heinäkuuta 2015

Asuntomessut 2015 - lastenhuoneet

Lastenhuoneiden sisustukset kiinnostavat itseäni asuntomessuilla aina kovasti, sillä niissä huoneissa leikittely väreillä ja muodoilla on enemmän kuin sallittua. Ja todella kivoja lastenhuoneita messukodeista löytyikin! Tänä vuonna tuntui, että messukotien asukkailla on jo vähän isompia lapsia, sillä useampi lastenhuone oli sisustettu ehkäpä koululaisen tarpeisiin. Parvisänkyjä sekä Ava Roomin kerrossänkyjä näkyi useammassakin messukodissa. Sekä Beditin päiväpeittoja.


Tästä ensimmäisestä kuvasta löytyy ihana tapetti sekä sateenkaaren väreissä loistava raitamatto.


Sinisävyisessä huoneessa ihastutti erityisesti nuo kattolamput.


Herttainen kukkatapetti luo romanttisen tunnelman tähän isomman tytön (?) huoneeseen.


Myös tästä vihreäsävyisestä huoneesta löytyi jo ensimmäisessä kuvassa näkynyt Ava Roomin kerrossänky. Ja onhan tuo sänky kivan näköinen!


Lime, pinkki ja harmaa - värimaailma tässä huoneessa on todella kaunis.


Musta, valkoinen ja vihreä toimii puolestaan hyvin tässä jo vähän isomman lapsen huoneessa.Näistä kahdesta huoneesta löytyi ihanan erilaiset seinämaalaukset ja mustavalkoiset kuvat näyttivät livenä todella hienoilta!

Oma suosikkini lastenhuoneista oli kuitenkin ehdottomasti tämä:


Siis kuinka hieno maja!

Mikä on sun suosikkisi?

4 kommenttia:

 1. Mä rakastuin samaan tapettiin. Oon ihastellut sitä jo siinä pyykkikorissa, mut toi tapetti toimisi myös tosi hyvin! <3 Ja kerrossängyt. Ihanat. Vaikka kerrossänkyjä vähän vihaankin :D

  Ja toi maja. Olisi aika ihana myös takapihalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on kyllä ihana, ihailin sitä jo kun tyttöjen huoneeseen valittiin tapettia, mutta tykästyin kuitenkin enemmän färg&formin pilvitapettiin. :) Mullakin on vähän ristiriitaiset fiilikset kerrossängyistä, mutta saa nähdä pitäkö sellainen tytöille hommata ihan jo tilankäytön takia!

   Poista
 2. En meinaa uskoa, että sanon näin, mutta wow toi huone, missä on toi kukkatapetti! :D Oikeen joka tytön unelma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei ihan omaa tyyliä, mutta on kyllä hieno kokonaisuus! :)

   Poista