keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Aamupalapiirakka

Tuossa meidän Keski-Suomen matkapostauksessa vilahtikin kuva meidän sen aamuisesta aamupalasta, jonka reseptin ajattelin vielä jakaa. Kuvahan näytti erehdyttävästi siltä, että olisimme syöneet pitsaa aamupalaksi, mutta kyseessä oli aamupalapiirakka, jonka resepti taisi alunperin olla Yhteishyvän sivuilta.



Tein piiraan hieman ohjetta soveltaen ja tähän meidän versioon tarvitset:

1 iso lehtitaikinalevy
ranskankermaa
4 kananmunaa
paketti pekonia
tomaatti
(juustoa)

Sulata lehtitaikinalevy ja kauli uunipellin kokoiseksi. Paista pekonit pannulla tai uunissa. Levitä lehtitaikinalevyn päälle ranskankerma, paistetut pekonit, tomaattisiivut sekä riko päälle neljä rakaa kananmunaa. Lisää halutessasi juustoa. Paista uunissa 225 asteessa noin 20min.


Tämä on tuhti matkaeväs tai hyvä lisä brunssipöytään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti