sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Sateinen sunnuntai

Meillä mies on viime aikoina ollut poikkeuksellisen paljon ylitöissä ja tätä sirkusta on tullut pyöritettyä yksikseen. Meidän päivien pelastus on ehdottomasti ulkoilu, mutta hätä iskee tällaisina sateisina aamupäivinä, kun ei todellakaan kiinnosta lähteä kastumaan. Eipä meiltä edes löydy tytöille kunnollisia kuravaatteita ja ne täytyykin ensi syksyksi varmaan hommata...

Välillä lapsilla sujuu leikit kohtuullisesti keskenäänkin, tai sitten tytöt ovat keskittyneitä omiin touhuihinsa ja poika saa leikkiä rauhassa yksikseen. Leikkien tasossa on kuitenkin tällä hetkellä niin iso kuilu, että pääosin tytöt vain sotkevat isoveljen leikkejä. Paras on kun kaataa kaikki dublot lattialle, niiden parissa kaikki viihtyvät.

Vähintään yksi kolmesta on taas viime aikoina päättänyt, että aamu alkaa jo kuuden pintaan ja kun viimeinenkin, eli tuo isoin, nukahtaa siinä puoli yhdeksän aikaan illalla, on tämä äiti aika poikki. Välillä tällaisina aikoina olisi mukava, kun puhelinsoiton päässä olisi apukädet jeesaamaan päivien kulussa! No, jotta nyt ei mene ihan valittamiseksi niin mielelläni tietysti lapseni hoidan ja tällaiset ylityörupeamat ovat meillä kuitenkin onneksi harvinaisia. Hatunnosto kaikille pienten lasten yksinhuoltajille, jotka oikeasti hoitavat homman kokonaan yksin!

Tänä sateisena aamupäivänä ollaan leikitty dubloilla...


... ja mielenkiinnon lopahtaessa siirrytty yläkertaan keittiöleikkeihin.


Tässä ohessa äiti on kiskonut ties kuinka monta kupillista kahvia...


... ja yrittänyt saada tehtyä kasaantuneita kotihommia.


Nyt kaikki nukkuvat ja iltapäivästä olisi tarkoitus lähteä vähän kyläilemään. Josko se mieskin saadaan sieltä töistä vielä mukaan! Ja enää muutama päivä, niin koittaa se paljon odotettu kesäloma. Jaksaa vaikka päällään seisten! ;)

P.s. Eilinen vietettiin Lintsillä monikkokarnevaaleilla, kuvasaldo siinä väenpaljoudessa jäi aikalailla nolliin, mutta ehkäpä ensi viikolla muutama sananen karnevaalipäivästä!

4 kommenttia:

 1. Tunnen tuskan! Meillä käydään sisällä ihan ylikierroksilla ja mulla on oikeasti iso työ siinä etten sekoa noiden kiukutteluun! :D täälläkin ollaan vielä ilman kunnon kuravaatteita. Pakko syksyksi hommata... Karnevaaleista olisi kiva lukea, me ei jaksettu lähteä tuskaiselle automatkalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D sekoamispiste on ollut kyllä lähellä täälläkin...! ;) karnevaalijuttua tulossa!

   Poista
 2. Voi harmi kun ei karnevaaleilla törmätty! Mä tosin oon maailman huonoin hoksaamaan ja tunnistamaan ihmisiä. Mut kivat karnevaalit oli, vaikkaki porukkaa oli vähä turhan paljon. Olis ollu hyvä jos lintsi olis ollu muilta vierailta suljettuna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, olispa ollut mukava nähdä! Mä kyllä myös katson eteeni ja ympärilleni, mutta ihmisiä oli niin paljon, että eipä sitä silti välttämättä edes tunnista! Ja kyllä, pelkille tuplille avoinna oleva lintsi olis ollut kiva :D

   Poista